• В RockSchool е много готино. Със сигурност всеки, който дойде, ще остане със същото впечатление!

  Мартин Кончев (11г.) - ученик по барабани при Божидар Давидков

 • Много приятна атмосфера, с лично отношение. И отвсякъде лъха на музика!

  Михаил Григоров - пианист и ученик по пиано в RockSchool

 • Страхотен екип, много усмихнати хора и забавни уроци! Прекрасен начин за разпускане след дълъг работен ден!

  Тони Маринова - ученик по барабани при Божидар Давидков

 • В RockSchool идвам да се забавлявам, тук съчетавам полезното с приятното. Трудно ми е да го опиша с думи. Tук можеш да срещнеш страхотни учители и приятели!

  Даниел Ласков - ученик по китара в RockSchool

 • Аз се чувствам страхотно в RockSchool. Там мога да се отпусна и да пея. Аз много обичам да пея и това място за мен е голям шанс и възможност да развивам своя талант. Благодаря на всички, които ми помагат! И на Дани и на всички останали. Прекрасни сте!

  Хриси - фондация “Агапедия”

 • RockSchool е страхотно музикално училище. Да учиш там е неповторима и уникална възможност. Аз свиря на акустична китара и уроците ми там запалиха още повече интереса ми към музиката. Свиря това, което искам, без някой да ме гледа накриво заради различнита ми. Научих много неща и ще продължавам да уча. Часовете прекарани там са забавни и са ми от голяма полза. С нетърпение чакам следващия ми урок!

  Яна - фондация “Агапедия”

 • Децата с нарушен слух от Образователен център "Яника" всяко лято имат програма, която събира в себе си най-разнообразни занимания и посещения, които целят интегрирането на децата с нарушен слух, обогатяване на културата им, развитие на въображението им и най-важното - прескачане на всички бариери, въображаемо поставени пред хората с нарушения. Истинско доказателство за това е нашето посещение в RockSchool в центъра на София. Деца с нарушен слух в музикално училище?! Звучи ви абсурдно? Нелепо? Но не е. С любезното съдействие на младия и широко скроен екип на RockSchool, който също като нас обича да прескача бариери, нашите деца осъществиха първата си среща с музикалните инстументи - барбарани (барабани), китара (разбира се, човекът, който свири на китара е китарач), пиано, чинели и др.. Освен, че ни осигуриха достъп до музикалните инструменти, младите доброволци посвириха за нас, за да ни покажат колко "зарибяващо" е това изкуство. Също така, след силните впечатления от RockSchool в групата имаме вече и желаещи да започнат уроци по бас китара и барабани!

  Това е началото на едно приятелство, което обединява в себе си страстта към музиката, солидарността към хора с увреждания и страстта към музикалното изкуство! Благодарим ви, имате нашата подкрепа!

  Мария Валявичарска - специален педагог и докторант към катедрата „Специална педагогика и логопедия” на СУ "Св. Климент Охридски"

 • За RockSchool, хе, какво да кажа!? Супер готино, много освободено и креативно място! Славина идва с желание, което означава, че е спокойна и няма напрежение от учебния процес. Допада ми също и това, че е доста гъвкаво като организация. В повечето училища е много строго и не можеш много да мърдаш в график и време. Чувстваме се като част от RockSchool от първия урок и липсата на бариера се усеща силно... вероятно заради приятелската атмосфера свикнахме толкова бързо. Ние живеем в Брюксел и идваме в България само за лятото, въпреки това възнамеряваме да продължим да посещаваме училището в моментите, в които се прибираме. Основната причина за това е, че човек може да се включи от всяко едно ниво и няма ограничения във възраст или умения. Единствено се изисква желание. Има диалог между учител и ученик и в тази пресечна точка се крие много професионализъм, защото преподавателят тръгва не от своите интереси, а от стремежите и настроенията на своя ученик.

  За RockSchool, хе, какво да кажа!? Супер готино, много освободено и креативно място! Славина идва с желание, което означава, че е спокойна и няма напрежение от учебния процес. Допада ми също и това, че е доста гъвкаво...

  Прочети повече

  Румяна Кехайова - майка на Славина (14 годишна ученичка по китара в RockSchool при Пламен Петров)

 • Обикновено човек като чуе за училище се стяга и напряга. Интересно, че тук не е така – атмосферата е изключително приятелска и хората са отворени и усмихнати. RockSchool не е като стандартнo училище. На мен лично ми допада именно тази свобода. А другото е ясно, Макси идва на уроци с удоволствие, свикна лесно и успява да се сприятели бързо с много хора. Учителят му провежда уроците под формата на игра, което смятам, че за малки деца е най-подходящо. Детето ти подсказва кога се чувства добре и кога не – оттам вече е лесно... Прави ми хубаво впечатление, че дори в музикалните магазини, в които ходим хората са запознати с дейността на RockSchool.

  Георги Хаджиев - дядо на Макс Стоименов (5 годишен ученик по китара в RockSchool при Кирил Петков)

Затвори