Приятели

 • The Stage е част от фондация "Музика за България", както и RockSchool. The Stage е сцена за любов към изкуството и там провеждаме концерти, репетиции, работилници, семинари, дискусии, обучения, тематични сбирки и всякакви други събития, които биха помогнали за развитието и обогатяване на местната култура и сцена. Предлагаме и техника за наемане.

 • Вярваме, че всяко дете трябва да получава подкрепа в това да реализира своите мечти и желания, да изразява мнението си свободно и да участва пълноценно във взимането на решения, касаещи неговия живот. Затова в RockSchool развиваме Доброволческа програма, даваща възможност на деца и младежи да участват пълноправно в развитието на организацията. Даваме безплатни уроци и възможности за изява на деца и младежи в неравностойно положение и подкрепяме широк спектър от социални образователни каузи. Участвахме в изложение на организирано от Национална Мрежа за Децата и на него взехме решение да подкрепяме заедно общи дейности, които да подпомагат реализацията и развитието на деца и младежи.

 • Подлезно са група от активни идеалисти, които разцепват мрака в запуснатите подлези в София и им вдъхват живот с нестандартно мислене и изкуства. Така се появява и първият по рода си в България музикален подлез. С RockSchool се запознахме с тях и решихме да си помагаме едни на други, както можем. От RockSchool им помогнахме със запис на авторска песен и видео клип и организацията на едно музикално събитие в The Stage. От Подлезно пък ни помогнаха с проект за облагородяване на нашия двор, който силно се надяваме да реализираме съвсем скоро. Идеята ни е с Подлезно да имаме дългосрочно партньорство, в което заедно да допринасяме за разпалването на любовта към изкуствата у все повече сърца.

   

 • С Music Division сме заедно почти от самото начало. Обединява ни желанието да подкрепяме музиката, музикантите и развитието на българската сцена. Освен, че екипът им работи много професионално, прекрасните хора от Music Division винаги ни съдействат при поправяне на техника, съвети за закупуване на оборудване, отстъпки. Винаги са много мили, позитивни и усмихнати, а на всичкото отгоре успяхме да организираме заедно и няколко образователни събития по различни музикални инструменти.

 • Теленор България допринесе много за развитието на RockSchool. С тяхна помощ:

  - Създадохме The Stage - място за концерти, работилници, дискусии, тематични сбирки и всякакви други хрумвания в подкрепа и развитие на културата
  -
   Направихме нов уебсайт за RockSchool и The Stage 
  - Направихме акустичен дизайн и основен ремонт на звукозаписното ни студио - Urban House Studio

 • Екипът на фондация Агапедия-България вярва, че децата, лишени от родителска грижа са ценни като всеки друг на тази Земя. Те работят отдадено, за да достигат до децата и да им предоставят възможности, от които са лишени - да учат и да бъдат приети, да бъдат това, което могат да бъдат, полагайки и развивайки личния си талант. В RockSchool подкрепяме тяхната кауза и бихме искали да дадем възможност на повече деца да се докоснат и развиват в сферата на музикалните изкуства. Възприемаме музиката като универсален език, чрез който хората могат да си общуват свободно, без техните различия да бъдат пречка. Ето защо осигуряваме условия на деца от Центъра за настаняване от семеен тип към Агапедия да посещават всяка седмица уроци по избрани от тях инструменти в RockSchool. Уроците са безплатни за децата, а те ни отговарят с много усмивки, вдъхновение, добро настроение и любов.

Затвори