Обучение

Калин се учи да пее при доцент Миглена Ценова-Нушева в PhP Music Lab.

Участия

Първата му изява на сцена е по повод училищен празник на негов приятел. Малко по-късно влиза в обкръжението на група Chvor  и участва в техни репетиции както и взима участие в няколко техни концерта като гост вокалист. През 2008 г. се запознава с група Q-check и става беквокалист до 2012 г. Междувременно, подтикнат от потребността да има собствена метъл група, опитва да намери подходящи съмишленици. След известно време и реформации бандата “This Burning Day” е сформирана и активна. Стила с времето се дооформя и придобива metal core/djent звучене с грууваджийски рифовове и дори диско бийтитове на моменти.

Дискография

Q-Check

“Chakarazzi” – 2009

Khan

“Небе” – 2011

This Burning Day

“Vent” – 2012
“Don’t Back Down” – 2012
“If You Feel The Same’ live at Amps On Air ” – 2013
“A Former Life” – 2013

O.H.

“Нема Значение” – 2012
“Жажда за Живот” – 2015

 

Запиши своя час за индивидуален урок при Калин Велчев още днес - попълни онлайн формата тук

 

Имаш въпрос? Попитай ни по всяко време на:


http://www.madebybd.com https://www.facebook.com/ThisBurningDay
Затвори