• Мелина

  Мелина - Сърце

  Мелина e създателят и сърцето на RockSchool. Винаги дава всичко от себе си, за да направи мястото още по-прекрасно и за да може музикалната сцена в България да се развива и расте. Участва активно във всички процеси в училището, обича музиката, свири на китара в група GRIMAZE и е създател на интернет платформата за музиканти - Drooble.

 • Боян

  Боян - Бекстейдж Мастър

  Боян по-рядко ще го забележите в RockSchool, освен когато има урок по китара. Въпреки това той се грижи именно за нещата в задния двор – спонсори, оперативни процеси, подобрения и оптимизиране на активностите в RockSchool, с които ученици, учители, екип и гости ще се чувстват още по-добре.

 • Светльо

  Светльо - График Нинджа

  Светльо се грижи за техниката в RockSchool и организира работата с графика и комуникацията между ученици и учители. Свири лудници на електрическа китара и на концертите ни се грижи всичко да звучи идеално.

 • Тото

  Тото - График Скакалец

  Тото е басист, много запален по местната сцена, винаги подкрепя, помага, пуска песни на български артисти. Може да чуеш как пуска и по-лигав поп-пънк, но и доста хардкор, а понякога даже и хип-хоп. Слуша и метъл все пак, губи ключове, после ги намира и те пита къде ги е оставил. В RockSchool отговаря за поддръжка на графика и също така е част от thUnderground - онлайн канал, споделящ предстоящите музикални събития всяка седмица. 

 • Роси

  Роси - Ветеран Доброволец

  Роси рядко не е в RockSchool, тя е една от най-отдадените доброволки и почти живее при нас. Свири на барабани и често не чува какво си казал. Обича метъла, но освен това слуша всичко, което и харесва без да се ограничава. Помага с организацията на рождени дни, концерти, ежедневна поддръжка и въобще, с каквото може. Тя е от хората, които са винаги усмихнати и имат какво да разкажaт, винаги може да те разсмее.

 • Мария

  Мария - Доброволец

  Мария е доброволец, инженер по образование, търсеща по-близък контакт с музиката. Ходи на уроци по пеене, помага при организирането на концерти и други музикални и благотворителни събития, провеждащи се в Rockschool и The Stage, работилници в училища и други. Харесва разнообразна музика от богатата палитра музикални жанрове, особено обича джаз. Винаги е усмихната и отворена за разговори на интересни теми.

 • Ади

  Ади - Доброволец

  Ще познаеш Ади по голямата къдрава коса. Психолог по професия, комуникативна и търсеща, тя е много отдадена на пеенето, гледайки на него като на начин да разкрие душата си. Има опит като вокалист в група reSolve. Пяла е с холандски групи като TDW & Dreamwalkers inc. и Infloyd като гостуващ и бек вокалист по концерти на голяма сцена. На линия е да ти помогне, било то с нова идея, просто с усмивка или да ти дояде шоколада. 

 • Тодор

  Тодор - Доброволец

  Тодор е доброволец, програмист по професия и меломан по душа. Ученик е в RockSchool и свири на барабани или се опитва засега. Слуша разнообразни стилове музика от соул и джаз през метъл до D'n'B и Jungle. Той помага в ежедневните задачи на екипа в училището, организацията на музикални работилници и др. Усмихнат, търсещ нови предизвикателства и емоции, Тодор вярва в идеята на RockSchool, че музиката прави хората по-добри.

Затвори