RockSchool.bg

RockSchool е музикално училище, репетиционна & звукозаписно студио в София и Варна. Предлагаме уроци по китара, барабани, бас, пеене, пиано, тежки вокали, цигулка, солфеж и студийна работа. Даваме и онлайн уроци.

RockSchool e проект на "Музика за България" - фондация в обществена полза.


 • Rockschool Fest

  8 години след създаването на Rockschool.bg вече сме толкова много, че еднодневен концерт не стига, за да побере музикалните ни ентусиасти. Затова решихме да организираме първият Rockschool Fest, който ще се проведе в два дни на любимо за нас място, където ученици, учители, приятели и други страхотни музиканти ще споделим любовта към музиката и свиренето на живо. Всички събрани средства от входа ще отидат за новата идея, която искаме да реализираме, а именно - Музикална Резиденция.

   

 • RockSchool

  RockSchool е музикално училище, репетиционна & звукозаписно студио в София и Варна. Предлагаме уроци по китара, барабани, бас, пеене, пиано, тежки вокали, цигулка, солфеж и студийна работа. Даваме и онлайн уроци.

  RockSchool e проект на "Музика за България" - фондация в обществена полза.

 • Музикални Уроци

  Музикалните уроци развиват у хората толкова много аспекти, че си е направо пропуск човек поне за малко да не опита вкуса на музиката. Креативност, постоянство, себенаблюдение, и стремеж към усъвършенстване са само част от прекрасните качества, които човек може да огледа у себе си, учейки музика. Разбира се, в нашите ценности като екип, най- важното си остава изкуството да изследваш непознатото в себе си и света чрез музика; да бъдеш откривател. Точно това се стараем да предадем на учениците си.

  Предлагаме уроци по барабани, китара, пеене, бас, пиано, тежки вокали, цигулка, гайда, солфеж и студийна работа.

 • Репетиционна

  Репетиционната ни е уютно, предразполагащо към творчество, място, в което всяка група и изпълнител са добре дошли да практикуват и усъвършенстват уменията си. Имаме професионално оборудване и приятелски екип. Предлагаме и запис на репетиции

 • Концерти

  Ние не сме просто училище. Ние сме музикална общност. Редовно организираме концерти, на чиято сцена ученици, банди, учители и приятели празнуват вдъхновението, което музиката носи.

  В RockSchool вярваме, че музиката трябва да се свири на практика възможно най-бързо. На нашите концерти вече стотици млади музиканти са стъпили на сцена за първи път и са започнали да трупат безценен опит в музикалния път.

  Приходите от всеки концерт се посвещават на предварително избрана кауза. Вярваме, че музиката преди всичко трябва да носи добро и да бъде социално отговорна. А с нея и нашата общност.

 • Звукозапис

  Вече сте създали авторско парче или пък оригинален кавър? Следващата стъпка е и да го запишете и продуцирате качествено. Ние създадохме място, в което даваме всичко от себе си, за да постигнем оптимални резултати спрямо вашата визия и предпочитания към звук. Предлагаме звукозапис, миксиране, мастериране в комбинация с търпение, внимание към детайлите и перфекционизъм :))

 • Рождени Дни

  Музикалните рождени дни са един чудесен начин за едно дете да се запознае с музиката и свиренето на музикален инструмент и да празнува в радост с приятелите си, комбинирайки полезното с приятното. Създадохме възможност за алтернативно и интересно празненство, предлагайки страхотна атмосфера, качествена музика, караоке игри и възможност за децата да свирят с наши музикални преподаватели.

 • Team Building

  Ние с RockSchool екипа също винаги правим събирания си в The Stage, където слушаме музика, свирим, танцуваме, говорим си, смеем се и прекарваме качествено времето си като приятели. Една от тези вечери си казахме: Защо да не предлагаме и на други компании да правят музикални тиймбилдинги с наша помощ, за да стават приятели чрез музика?

  Ако искате да сплотите екипа, приятелите или семейството си, да споделите няколко часа заедно в свирене на музикални инструменти, пеене, караоке или просто слушане на музика - тук имате възможност да го направите. Ще си тръгнете без желание да си тръгвате и сърцето ви ще прелива от радост.

 • Подкрепи RockSchool идея

  15000 лв.
  2800 лв.
  Творческа резиденция

  В Rockschool даваме всичко от себе си, за да развиваме музикалната сцена в България. За няколко години успяхме да превърнем Rockschool в най-голямото частно училище за музика в страната, с академии в София и Варна. Успяхме да създадем The Stage и Urban House, които се обособиха като прекрасни творчески места за локалните музиканти. Успяхме да издадем диск с българска авторска музика и да реализираме серия от концерти, стипендиантски програми, събития, уъркшопи и други инициативи.

  Днес имаме нова кауза и тя се казва “Творческа резиденция”. Идеята ни е да създадем място, в което музиканти от цялата страна да могат да могат да отсядат и фокусирано да се занимават със създаване не музика, репетиции, записи или просто да прекарат време като приятели с групата си в музикални условия.

  Вече наехме пространство в двора на Rockschool, което е в непосредствена близост до всичко останало. Започнахме основни ремонтни дейности, но ни трябва финансова помощ, за да го превърнем в идеалното място за всеки музикант. Ето и малко повече информация за проекта и от какво имаме нужда:

  Научи повече за тази идея
Затвори