Класическо "намигване" към оперното пеене

Ние, от RockSchool, винаги се стремим да те предизвикваме да опознаеш себе си чрез музиката. Затова се стараем и да предлагаме богат избор от видове уроци, в които да откриеш най-подходящите за теб. Наскоро започнахме уроци по класическо и оперно пеене, с помощта на които да достигнеш максималните възможности на певческите си заложби.

Индивидуалните уроци по класическо и оперно пеене протичат доста интересно и се определят според нивото на напредналост на ученика, както и какво точно той цели като краен резултат. Работи се върху изграждане и усъвършенстване на добра вокална постановка, упражнения за дишане, артикулация и звукоизвличане, динамика, солфеж, разучаване на произведения и изготвяне на репетроар.

Талантливите ни преподавателки, Станислава Въжарова и Венера Мелеки, са изключителни професионалисти и наистина знаят как да те запалят и научат на тънкостите в пеенето чрез визуализиране и оживяване на гласа. 

Станислава завършва магистърска степен в едно от най-престижните световни учебни заведения - Guidhall School of Music and Drama (Лондон). Изявявала се е на сцени като - "Saint John Smith's square" в Лондон, в Osaka Grand Hall и Suntory hall (Япония), и разбира се Национален Дворец на Културата и зала "България". Освен това Станислава има вече 13 години натрупан опит като преподавател.

Венера Мелеки в момента подготвя докторската си степен в НМА “Панчо Владигеров” и е активно изявена оперна певица, лауреат на международни оперни конкурси. Участвала е в майсторски класове по оперно пеене и интерпретация в страната и чужбина. Отскоро предава страстта си към пеенето и на своите ученици.

Уроците ни по класическо и оперно пеене са подходяща подготовка за кандидатстудентски изпити за музикални училища, академии в България и чужбина. Ако си се запътил натам, то силно ти препоръчваме да пробваш.

Още в края на този месец (22.01) те предизикваме с открит урок по класическо и оперно пеене със Станислава Въжарова. В рамките на събитието ще има кратка презентация за операта като жанр, вокални упражнения и обяснения за конкретната техника, групово изпълнение на популярен хор от опера, както и изпълнения на класически пиеси. Подходящо е както за начинаещи, така и за напреднали - можеш да се запишеш при нас в RockSchool или през фейсбук страницата ни. Ще се видим там, за да попеем заедно!

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close