Присъединихме се към каузата на благотворителния фестивал “Усмихни се, Карин дом”!

За четвърта поредна година хиляди хора се обединиха около една кауза - децата на Карин дом. На 15-ти и 16-ти септември във Варна се събраха доброволци, артисти, занаятчии, фермери и готвачи, за да осигурят незабравим уикенд за гостите на събитието - "Усмихни се, Карин дом".

Фестивалът е семеен и се стреми да предложи на всекиго по нещо. На разположение бяха щандове с био продукти, здравословна храна, занаятчийски машини, както и богата развлекателна програма с много песни, танци и  детски томболи.

Rockschool подкрепи благотворителното събитие чрез школата си в морската столица. Варненското рок училище се погрижи за доброто настроение и артистични занимания на посетителите и в двата дни от фестивала.

Бяха организирани музикални работилници в двора на Карин дом на сцената на амфитеатъра. Всеки съпричастен на каузата, желаещ да се докосне до любими музикални инструменти имаше възможност да посвири с помощта на нашите преподаватели.

Фестивалът успя да събере 34 558 лв., които ще помогнат за терапията на деца със специални потребности от Карин дом, и по-точно - на група “Усмивка”. Тя е създадена и се финансира от средствата, събрани от събитието.

“Усмихни се, Карин дом” е поредното доказателство, че с общи усилия можем да направим много! А  Rockschool вярва, че музиката сплотява хората и винаги ще подкрепя добрите инициативи!

Затвори