Запази Урок
Работни Позиции

Разширяваме възможностите ви за творческо развитие с нови уроци по актьорско майсторство!

RockSchool освен водеща музикална академия, е и творческа общност с вдъхновяваща и мотивираща среда. За нас е важно да предлагаме иновативни възможности за изява и творческо развитие на нашите ученици, затова разширихме голямото разнообразие от предлаганите до момента музикални уроци и добавихме ново изкуство -  актьорско майсторство!


Впуснете се в това вдъхновяващо приключение сега! В RockSchool вярваме, че всеки може да създаде впечатляващо изпълнение, когато е воден от страст и напътстван от вдъхновяващ преподавател. Изградете и развийте своето сценично присъствие, независимо дали сте начинаещ или напреднал. Нашите уроци по актьорско майсторство ще ви предоставят индивидуално менторство за всеки - както за любители, така и за хора, които имат нужда от подготовка за кандидатстудентски изпити.


Ваш вдъхновител и учител ще бъде Радослав Радев. Той е на 25 години, родом от красивия морски град Варна. Вече 6 години живее в София, където е завършил висшето си образование в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" - "Актьорство за драматичен театър" в класа на професор доктор Ивайло Христов. От две години е и част от трупата на Драматичен театър "Търговище". Учи за магистър "Журналистика и масова комуникация" към СУ "Св. Климент Охридски". Радо споделя с нас, че любовта му към изкуството е огромна и се стреми всеки ден да бъде обграден от него. Обича дъждовните дни, прекарани с книга в ръка и горещ билков чай. Обича планината и я търси винаги, когато има свободно време. Музиката и киното също са задължителна част от ежедневието му и би им обърнал специално внимание по време на актьорските часове.


Развълнувани сме от тази нова глава за RockSchool, присъединете се сега и започнете своето вдъхновяващо творческо пътешествие с нас! Възползвайте се от безплатната си консултация с Радо и запазете първия си урок с 50% отстъпка тук

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close