Запази Урок
Работни Позиции

Усъвършенствай барабанистките си умения и спечели уникална награда!

RockSchool ви представя изключително предложение, което не бива да пропускате!

Посетете 10 урока по барабани до края на месец август и получете невероятен чифт сигничър палки на легендарните барабанисти - John Bonham, El Estepario или Kristina Rybalchenko.

В RockSchool предлагаме възможността да работите с опитни и вдъхновяващи преподаватели, които ще ви помогнат да постигнете нови висоти в свиренето на барабани. Независимо дали сте начинаещ или напреднал, ние ще ви предложим персонализирани уроци, които да отговарят на вашите нужди и цели. Завършвайки 10 урока до края на август, ще получите уникален чифт сигничър палки. Това е подарък, който не само ще ви напомня за вашия прогрес, но и ще ви мотивира да продължите да се развивате.

Не пропускайте възможността да подобрите уменията си, да се вдъхновите от великите имена на барабанистката сцена и да спечелите уникална награда! 

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close