Виж кои са спечелилите RockSchool стипендия 2019!

Много ни беше трудно да изберем стипендиантите си тази година, защото всички кандидатури бяха вдъхновяващи. Дълго време обмисляхме как можем да подарим повече музика, имайки предвид, че даренията ни стигат за едва 5 стипендии. С радост ви съобщаваме, че ще добавим и собствени средства и ще подарим цели 9 пълни и 14 частични стипендии! Така общо 23 прекрасни души ще имат възможност да се занимават с това, което най-много обичат, а именно - музика.

Искаме и специално да благодарим на Светлин Наков от SoftUni, Михаил Вълков, Рима Догмуш и Nemetscheck, че обгърнаха толкова силно нашата кауза и подариха музика на общо 4 от стипендиантите.

Стипендиантската ни програма, която се случва за втора поредна година, предоставя безвъзмездно музикално образование на хора от всички възрасти и нива на музикална напредналост, включително и на напълно начинаещи. На конкурса ни тази година приехме повече от 80 кандидатури за RockSchool Стипендия 2019 и благодарим на всеки, който участва.

Освен че ще наградим 23, вместо 5 човека със стипендия, всеки участник в конкурса ще получи подарък от RockSchool, с който ще направим музикалните уроци по-достъпни и за него. Ето ги и спечелилите RockSchool Стипендия 2019:

- Радослав Радков
- Белла Пчеларова
- Мая Величкова
- Ивета Генчева
- Весела Думанова
- Александър Тунтев
- Виктория Славова
- Николай Светославов Николаев
- Лазарина Попова
           

Частична стипендия получават:

- Слави Морнингстар
- Николай Станев
- Живко Желязков
- Никол Генчева
- Добри Любенов
- Теодор Топузлиев
- Николета Димитрова
- Симеон Мичев
- Вика Макрушина
- Вероника Василева
- Мила Нинова
- Антония Узунова
- Петър Петров

Всички стипендианти ще получат допълнителна информация на имейла си. Добре дошли в RockSchool семейството! :)

 

Затвори