Вземи безплатен онлайн урок и започни музикалното си обучение сега!

В RockSchool стартираме нова инициатива, в която абсолютно всеки, който не е посещавал наш онлайн урок, ще може да го направи напълно безплатно! 

Урокът ще продължи 30 минути и е подходящ за всякакво ниво на напредналост, възраст и местоположение. Предложението важи за всички инструменти, които се преподават в RockSchool. 

Вече имаме над 300 ученика, които се възползват от възможността за онлайн музикални уроци по китара, бас, барабани, пиано, пеене, цигулка и други инструменти. 

Доказано е, че музикалните активности намаляват стреса и стимулират мозъкa да произвежда допамин и серотонин - хормони на щастието, които помагат на тялото и имунната система да се борят с инфекции. Именно нещата, които са ни необходими повече от всякога! 

Единственото, което трябва да направиш е да си запазиш час на: https://rockschool.bg/bg/book-a-lesson, използвайки промо код: 30FREE или 0887666622. 

Трябва ти и лаптоп с камера, добра интернет връзка и музикалният инструмент за провеждането на урока. 

Научи повече за нашите онлайн уроци и направи времето си вкъщи пълноценно! Не забравяй да споделиш възможността за безплатен урок и с приятели!

Затвори