Зарадвай детето си с Rockschool Парти в дома си!

След като организирахме успешно над 1000 рождени дни решихме, да предложим вариант да празнувате RockSchool рождени дни и във вашия дом! Стартираме услугата “Домашно Rockschool парти за деца”, с която ще превърнем празника ви в незабравим спомен. От вас - пространството, от нас - купона! 

Rockschool рождените дни за деца в София се превърнаха в абсолютен хит, най-вече заради умението да съчетават забава и интерактивно обучение. Поднасяме на малчуганите възможност да се докоснат до различни музикални инструменти, да получат своя първи музикален урок и да се забавляват с нашите игри и караоке. 

Как протича събитието?

- Вие си избирате предварително пакет от нашите услуги и наш екип идва на посоченото от вас място 30 минути преди официалното начало на купона. 

- През цялото време има водещ, който следи за настроението на всеки и за идеалното протичане на всяка активност. Той организира игрите, караокето и забавленията за гостите. 

- Нашите преподаватели носят инструментите, които предварително сте избрали и в рамките на един астрономически час всички деца могат да преминат през кратко обучение и запознаване с инструмента, който им е интересен. 

- В края на детското парти, рожденикът получава подарък от нас - ваучер за музикален урок в Rockschool по негов избор. 

Как да направите рождения ден още по-вълнуващ?

Предлагаме допълнителни възможности за още по-незабравим празник, които са предпочитани от повечето ни клиенти:

- Фокусник - бихме казали, че децата са луди по трикове и фокуси, но истината е, че и родителите не остават по-назад. Работим с най-добрите фокусници и илюзиoнисти в София, които ще ви накарат да се чудите “как стана това” след всеки трик! Цената за 1 час шоу е 180лв. 

- Кетъринг - приготвянето на храна за всички гости често е голямо задължение и отнема много време. Ние работим със страхотните ни партньори от “100 грама сладки”, чиито сладки и солени вкусотии са на съвсем друго ниво! От вас се иска само да ни посочите какво си избирате и после да го изядете :)

- Фотограф - ако няма снимки - не се е случило :) Предлагаме възможност да наемете фотограф, който да запечата най-прекрасните моменти от рождения ден. Цената е 40лв. 

- Видео спомен - това е любимата услуга на нашите гости и клиенти. Създаваме прекрасно кратко видео, в което добавяме най-хубавите сцени от празника на вашето дете. Видеото се монтира професионално и се добавя подходяща музика. Можете да видите някои от последните ни видео спомени - ТУК, ТУК и  ТУК. Неговата цена е 100лв. 

- Преподавател - във фиксиранта цена има включени двама преподаватели, но ако имате повече гости или искате повече инструменти - винаги може да добавите още. Цената на допълнителен преподавател е 30лв на час. 

- Покана за рожден ден - това е от нас :) Изпращаме специални покани, които може да разпечатате и разпратите на своите гости. Поканите за рожден ден никога няма да бъдат old school! 

Как да направите резервация в 3 лесни стъпки?

1. Използвайте нашата резервационна форма, за да си изберете идеалните за вас дата и час и попълнете останалите полети в нея. 

2. Заплатете капаро за рождения ден на стойност 50лв. Капаро трябва да се заплати в рамките на 3 дена, иначе резервацията автоматично се отменя. Капарото може да бъде заплатено на място в Rockschool (бул. Христо Ботев 89) или по банков път на сметка:

Фондация "Музика за България"

IBAN: BG44 CECB 9790 10D8 9623 00

BIC: CECBBGSF

3. Цената за домашно парти за деца е 240лв. за 3 часа и включва:

- Водещ на събитието. 
- Двама музикални преподаватели за 1 час. 
- Техническа подготовка преди и след събитието. 
- Много музика! 

*Всички допълнителни услуги, описани по-горе, се заплащат допълнително. 

Празнувайте рожден ден с Rockschool и превърнете дома си в музикално пространство за няколко часа :)

 

Затвори