Тук можеш да видиш всички наши идеи, които все още не сме реализирали, поради недостиг на финансови средства. Всички тези мини-проекти биха допринесли за развитието на RockSchool и биха ни помогнали да изпълняваме мисията си в подкрепа на българската музикална сцена много по-качествено.

Ако намериш себе си в някоя от тези идеи и ни подкрепиш ще сме изключително благодарни и ще дадем всичко, което можем от себе си в замяна на помощта ти.

 • Творческа резиденция

  310лв. събрани от 15 000лв. необходима сума
  Подкрепи тази идея

  В Rockschool даваме всичко от себе си, за да развиваме музикалната сцена в България. За няколко години успяхме да превърнем Rockschool в най-голямото частно училище за музика в страната, с академии в София и Варна. Успяхме да създадем The Stage и Urban House, които се обособиха като прекрасни творчески места за локалните музиканти. Успяхме да издадем диск с българска авторска музика и да реализираме серия от концерти, стипендиантски програми, събития, уъркшопи и други инициативи.

  Днес имаме нова кауза и тя се казва “Творческа резиденция”. Идеята ни е да създадем място, в което музиканти от цялата страна да могат да могат да отсядат и фокусирано да се занимават със създаване не музика, репетиции, записи или просто да прекарат време като приятели с групата си в музикални условия.

  Вече наехме пространство в двора на Rockschool, което е в непосредствена близост до всичко останало. Започнахме основни ремонтни дейности, но ни трябва финансова помощ, за да го превърнем в идеалното място за всеки музикант. Ето и малко повече информация за проекта и от какво имаме нужда:

  Виж повече
 • Нови усилватели за репетиции и концерти

  760 събрани от 7400лв необходима сума
  Подкрепи тази идея

  Имаме все повече репетиции и концерти, които се случват в нашата зала - The Stage. Качеството на звука на китарите, обаче, не е никак добър, защото усилвателите, които ползваме в момента, са подходящи за музикални уроци, но не и за концерти и репетиции. Отдаваме помещенията си много ниски цени, за да могат млади банди и некомерсиални изпълнители да имат сцена за изява. Поради тази причина няма как да съберем нужните средства, с които да си купим по-добра техника.

  Отделно от това - за всеки от големите ни RockSchool концерти, които организираме в по-големи клубове и зали, всеки път ни се налага да наемаме професионални усилватели, които ни струват по 500 лв на концерт, т.е. между 2000 и 2500 лв. на година. Ако имаме собствени - този разход ще отпадне и ще можем да правим повече концерти.

  Виж повече
Затвори