Тук можеш да видиш всички наши идеи, които все още не сме реализирали, поради недостиг на финансови средства. Всички тези мини-проекти биха допринесли за развитието на RockSchool и биха ни помогнали да изпълняваме мисията си в подкрепа на българската музикална сцена много по-качествено.

Ако намериш себе си в някоя от тези идеи и ни подкрепиш ще сме изключително благодарни и ще дадем всичко, което можем от себе си в замяна на помощта ти.

 • Творческа резиденция

  310лв. събрани от 15 000лв. необходима сума
  Подкрепи тази идея

  В Rockschool даваме всичко от себе си, за да развиваме музикалната сцена в България. За няколко години успяхме да превърнем Rockschool в най-голямото частно училище за музика в страната, с академии в София и Варна. Успяхме да създадем The Stage и Urban House, които се обособиха като прекрасни творчески места за локалните музиканти. Успяхме да издадем диск с българска авторска музика и да реализираме серия от концерти, стипендиантски програми, събития, уъркшопи и други инициативи.

  Днес имаме нова кауза и тя се казва “Творческа резиденция”. Идеята ни е да създадем място, в което музиканти от цялата страна да могат да могат да отсядат и фокусирано да се занимават със създаване не музика, репетиции, записи или просто да прекарат време като приятели с групата си в музикални условия.

  Вече наехме пространство в двора на Rockschool, което е в непосредствена близост до всичко останало. Започнахме основни ремонтни дейности, но ни трябва финансова помощ, за да го превърнем в идеалното място за всеки музикант. Ето и малко повече информация за проекта и от какво имаме нужда:

  Виж повече
Затвори