Тук можеш да видиш всички наши идеи, които все още не сме реализирали, поради недостиг на финансови средства. Всички тези мини-проекти биха допринесли за развитието на RockSchool и биха ни помогнали да изпълняваме мисията си в подкрепа на българската музикална сцена много по-качествено.

Ако намериш себе си в някоя от тези идеи и ни подкрепиш ще сме изключително благодарни и ще дадем всичко, което можем от себе си в замяна на помощта ти.

 • Нова репетиционна зала

  310лв. събрани от 13 501лв. необходима сума
  Подкрепи тази идея

  RockSchool расте все повече и една репетиционна вече не ни стига. Помещението ни за репетиции е с почти запълнен капацитет и трябва да си обособим и оборудваме второ такова.

  За наша радост - има много подходящо свободно местенце в нашия двор, което можем да наемем, но ни трябва помощ с финансовите средства, защото непрекъснато разширяваме базата си, подобряваме услугите си, даваме безплатни уроци и стипендии на талантливи хора или хора без възможности и не ни стигат паричките за всичко, което искаме да реализираме.

  В новата репетиционна ще започнем да даваме и безплатни репетиции на артисти, които не могат да си го позволяват, но имат желание да се развиват музикално.

  Виж повече
 • Нови усилватели за репетиции и концерти

  760 събрани от 7400лв необходима сума
  Подкрепи тази идея

  Имаме все повече репетиции и концерти, които се случват в нашата зала - The Stage. Качеството на звука на китарите, обаче, не е никак добър, защото усилвателите, които ползваме в момента, са подходящи за музикални уроци, но не и за концерти и репетиции. Отдаваме помещенията си много ниски цени, за да могат млади банди и некомерсиални изпълнители да имат сцена за изява. Поради тази причина няма как да съберем нужните средства, с които да си купим по-добра техника.

  Отделно от това - за всеки от големите ни RockSchool концерти, които организираме в по-големи клубове и зали, всеки път ни се налага да наемаме професионални усилватели, които ни струват по 500 лв на концерт, т.е. между 2000 и 2500 лв. на година. Ако имаме собствени - този разход ще отпадне и ще можем да правим повече концерти.

  Виж повече
Затвори