Подари музикална радост чрез “RockSchool Стипендия 2019”

От началото на декември започнахме събиране на средства за “Rockschool Стипендия 2019” - 6 месечна програма за интензивно музикално обучение. Искаме да осигурим поне 10 стипендии за хора, които копнеят да се развиват музикално, но са възпрепятствани по финансови причини, а само 1000лв. са необходими, за да покрият обучението на един ученик.

Една от най-важните цели за нас - Фондация “Музика за България” - през идната 2019-та година е да предоставим все повече безплатни уроци на таланти, на които не достигат средства. Вярваме, че музиката изгражда безценни личностни качества и искаме да дадем тази възможност на колкото можем - повече хора.

Миналогодишната ни стипендиантска програма помогна за интензивното музикално обучение на 12 ученика, повечето от които днес са част от доброволческата ни програма и неизменна част от RockSchool семейството

Както и миналата година, в началото на 2019-та ще проведем онлайн конкурс, където кандидати за стипендията ще изпращат мотивационни видеа. Селекцията на участниците в програмата не се базира на музикални умения, а на автентично мотивационно видео, като изборът се прави от екипа на Rockschool.

Образованието е най-добрият подарък, който можем да направим! Можеш ли да подкрепиш дете, подарявайки му стипендия за цялата програма или част от нея? Всяка дарена сума ще е от полза. Дари чрез PayPal  
или по банков път:

Банкова сметка: Фондация "Музика за България"
IBAN: BG44 CECB 9790 10D8 9623 00
BIC: CECBBGSF 

Понеже искаме да стимулираме всяка форма на благотворителност, ние предлагаме различни подаръци, в зависимост дарената сума - Rockschool тениска, намаления за репетиции, уроци, наем на The Stage, звукозапис и позициониране в сайта и други. При дарена сума - ще се свържем с теб за уточнение на подаръците.

Ако имаш нужда от още информация - пиши на melina@rockschool.bg

 

 

 

 

 

Затвори