Запази Урок

ROCKSCHOOL СТИПЕНДИЯ ЗА ОБУЧЕНИЕ

  • Всяка година Фондация “Музика за България” осигурява 10 стипендии за 6 месечно музикално обучение. Те се дават на хора, които копнеят да се развиват музикално, но са възпрепятствани по финансови причини
  • Селекцията на участниците не се прави на бази музикални умения, а чрез автентично мотивационно видео, което се оценява от екипа на RockSchool
  • Себестойността на една стипендия е само 1000лв. Всяка дарена сума независимо от размера е от полза и с твоята помощ заедно можем да сбъдваме десетки музикални мечти!
82 Стипендии за звукозапис
44 Стипендии за музикално обучение
29 Стипендии за незрящи

КАК ДА ПОМОГНА?

  • Подкрепи дете, подарявайки му стипендия за цялата програма или част от нея. Дари по банков път, като посочиш в основание на плащането RockSchool Стипендия 2022:
  • Фондация "Музика за България"
  • IBAN: BG44 CECB 9790 10D8 9623 00
  • BIC: CECBBGSF
  • В зависимост дарената сума, ние ще ти благодарим с Rockschool тениска, намаления за репетиции, уроци, наем на The Stage, звукозапис и позициониране в сайта и други. 
  • Ако имаш нужда от още информация - пиши на melina@rockschool.bg

Кандидатствай

Нямаме ограничение за ниво на напредналост, местоположение или възраст.
Впечатли ни с твоята лична мотивация!

Изпратените мотивационни видео клипове за кандидатстване в програмата ще бъдат качени в Youtube канала и в сайта на RockSchool с публичен достъп. За всяко видео ще бъде упоменато името на участника и името на програмата, за която кандидатства. Видеата могат да бъдат използвани в маркетингови активности за популяризиране на стипендиантската програма и набиране на партньори и финансиране, за което участниците дават своето пълно съгласие. 

„Рокскул.бг ЕООД” събира и обработва лични данни спазвайки приложимите закони и нормативни актове на местно и европейско ниво. Използваме само данни събрани с вашето доброволно съгласие, които са необходими за конкретни, точно определени и законни цели. 
Предприели сме необходимите организационни и технически мерки за защита на вашите лични данни. Ние не даваме право на използване, не продаваме, не разкриваме и не споделяме лични данни за вас с други лица или с несвързани компании, освен когато това се налага с цел да ви се предоставят заявените услуги и когато вие сте предоставили разрешение.

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close