Образование и Участия

Любовта му към музиката го отвежда към САЩ, където започва висшето си образование по музика. По време на обучението си в Лос Анджелис и Калифорния започва да работи с музиканти от висок калибър като Нийл Търбин (ex-Anthrax) в групата "Deathriders".

В края на 2014 година, Севастианос взима решение да се завърне на родна земя, където продължава с академичния си живот в Нов Български Университет с Поп и Джаз китара при което му се отваря нова възможност - да се изяви, като гост музикант на скандинавско турне с местната българска група "Рампарт" в подкрепа на Udo Dirkschneider "Accept" и Канадците "Anvil". Една година по-късно се отзовава на мащабния германски Хеви Метъл фестивал "Wacken Open Air" - отново със същата формация.

Към края на образовaтелиния си процес, той решава да навлезе повече в света на блуз и джаз музиката и взима участие в няколко джаз и R&B проекта. Понастоящем, Севастианос свири в българската трибют банда на Iron Maiden - "The Beggining of The End" както и в ново оформената група - "Many Morе".

 

Запиши своя час за индивидуален урок по китара при Себ Ажини още днес - попълни онлайн формата тук

 

Имаш въпрос? Попитай ни по всяко време на:

Затвори