Музикален Опит

Влечението към музиката го отвежда при музикалния педагог Валентин Бузов, при когото започва да ходи на уроци по класическа китара. На 15 години, вече в гимназията, със свои съученици основава групата Reckoning, с която през следващите две години имат редица клубни изяви и няколко участия на конкурса за ученически банди “Голямо Междучасие”.

По-късно Светльо се отдава изцяло на електрическата китара, но без да забравя фундамента на класическата. Освен с първата си група, в гимназията участва и в други групи (рок, груув метъл), с които реализира няколко демо записа, а в 11. клас е поканен да свири в мело-дет/прогресив групата Formless Reality.

По време на обучението си в Национална Музикална Академия “проф. Панчо Владигеров”, където се специализира с Поп и джаз китара в класа на Цветан Недялков, Светльо започва по- задълбочено да се интересува от блус и опознава света на джаза. Има участия в няколко национални и международни конкурса в София, Гоце Делчев и Пловдив. По същото време се присъединява и към екипа на Rock School. Влиянията на Светльо се разпростират от класиката през класическия рок и блус до прогресив метъл.

 

Запиши своя час за индивидуален урок по китара при Светльо още днес - попълни онлайн формата тук!  

Имаш въпрос? Попитай ни по всяко време на:

Затвори