• Backstage: Камелия Динева

  Когато успехът на учениците ти е по-важен от твоя собствен, то със сигурност преподаването става призвание! Какво интересно още има да ни сподели нашата прекрасна учителка по пеене, Камелия Динева, за музиката, работата и мечтите си виж в следното интервю.

  Read more
 • Конкурсът за стипендия “Виждам чрез Музика” е отворен!

  20 незрящи ученика ще получат пълна стипендия за 48 часа музикални урока по избор и над 80 часа индивидуални репетиции. Стимулираме незрящи на всякаква възраст и ниво на напредналост (включително абсолютно начинаещи) да кандидатстват в конкурса “Виждам чрез Музика”.

  Read more
 • Backstage: Даниеле Феббо за неговия курс - "Музикална теория, хармония и музикален слух"

  Една от основните ни цели от началото на годината е да организираме повече обучителни курсове и работилници, които да повишават музикалното ниво, любопитство и умения на нашите ученици. През последните месеци нашият учител по бас, Даниеле Феббо, проведе изключително полезен курс по "Музикална теория, хармония и музикален слух". Нотната грамотност, теоретичната подготовка и уменията в аналитично слушане са основни инструменти, които са от помощ за всеки артист. Чрез тях комуникацията с други музиканти става много по-ясна и конкретна.

  Read more
 • С RockSchool отпразнувахме Make Music Day с повече музика от всякога

  Много сме развълнувани, че за първи път станахме част от инициативата Make Music, която чества любовта към изкуството, с безплатни музикални събития в над 120 страни.

  Read more
 • RockSchool Oper Air 2019 - най-мощното ни събитие за това лято

  На 16-ти юни открихме летния сезон с много музика, талантливи артисти, слънчево време и позитивна енергия.

  Read more
Close