• Музика по време на карантина

  Въпреки извънредните мерки и карантината - всички уроци в RockSchool ще се провеждат по план онлайн и ще може да използвате времето вкъщи, за да напреднете значително музикално!

  Read more
 • Китари "Kremona" и RockSchool започват партньорство!

  Изключително сме щастливи, че стартираме партньорство с Кремона - български производител на струнни музикални инструменти. Три модела от техните жестоки китари ще се предлагат на място при нас в RockSchool. Всеки ученик по китара трябва да се упражнява вкъщи със своя собствена китара и за целта имаме три предложения, от които ще останете очаровани.

  Read more
 • Концертите, които си струва да посетиш през първата половина на месец март!

  Здравей, Mарт, здравейте нови предложения! Ако следиш поредицата Концертите, които си струва да посетиш, знаеш какво ще видиш по-надолу. Няма да те бавим повече, затова стреляме направо с предстоящите събития от ъндърграунд до мейнстрийм сцената, които сме подбрали.

  Read more
 • Backstage: Антон Димитров / Mr. Flow

  Какво интересно ще ни сподели нашият талантлив синеок преподавател по китара за живота, музиката и проектите, с които е ангажирано времето му, научи от следващите редове от поредицата ни Backstagе, която цели да те запознаваме отблизо с нашето RockSchool семейство.

  Read more
 • Концертите, които си струва да посетиш през втората половина на февруари!

  През първата половина на месец февруари предложенията ни варираха от пънк до френски цигански суинг. Новите ни идеи за концертите, които си струва да посетиш крещят рок, алтернатив и метъл. Ще имаме много гости от близо и от далеч. Нашата задача е да те информираме за водещите събития от ъндърграунд до мейнстрийм сцената, а твоята - да запазиш датите и да се забавляваш.

  Read more
Close