• RockSchool Стана Победител в Промяната 2018/2019!

  Приятели, преди няколко дни ви споделихме, че сме на финалната права и ни остава само още една стъпка, за да разберем дали ще спечелим Промяната 2018/2019. С радост обявяваме, че Rockschool и проектът ни “Виждам чрез музика” взе първо място в програмата!

  Read more
 • “Виждам чрез музиката” на финалната права в конкурса на Промяната!

  Приятели, много сме щастливи и благодарни, че с ваша помощ достигнахме финала на Промяната 2018/2019 с рекорден брой гласове - 57 748! Официално сме един от тримата финалисти, които ще получат финансова подкрепа за реализирането на проекта си! В сряда (13-ти февруари), заедно с другите два останали проекта - “За храната” и “Книговище” ще се явим пред финално жури, което ще избере и победителя в този 8-месечен маратон от презентации, обучения, гласуване и развитие на проектите.

  Read more
 • Rockschool Adventures 2018

  2018 was a wonderful year for us and we sincerely thank everyone who has been and continues to be a part of our community. Together we are making music education much more interesting and accessible

  Read more
 • Гласувай за Rockschool в Промяната, за да има музика за всички!

  Вече 8 години даваме всичко от себе си, за да развиваме иновативни методи, чрез които да разпространяваме културата за музика. От няколко месеца фокусът ни е насочен към незрящите деца и младежи, за които музикалното образование е абсолютно възможно и изключително важно, но липсват адекватни условия за реализация.

  Read more
 • Подари живот чрез музикa

  През месец декември Rockschool и HelpKarma се обединяваме в името на една кауза - спасяването на живот.

  Read more
Close