• RockSchool Oper Air 2019 - най-мощното ни събитие за това лято

  На 16-ти юни открихме летния сезон с много музика, талантливи артисти, слънчево време и позитивна енергия.

  Read more
 • Виж кои са спечелилите RockSchool стипендия 2019!

  Много ни беше трудно да изберем стипендиантите си тази година, защото всички кандидатури бяха вдъхновяващи. Дълго време обмисляхме как можем да подарим повече музика, имайки предвид, че даренията ни стигат за едва 5 стипендии. С радост ви съобщаваме, че ще добавим и собствени средства и ще подарим цели 9 пълни и 14 частични стипендии! Така общо 23 прекрасни души ще имат възможност да се занимават с това, което най-много обичат, а именно - музика.

  Read more
 • Героите от училище “Св. Климент Охридски”, които подкрепиха проекта ни “Виждам чрез музика”

  Не можем да опишем с думи колко много ни трогна самоинициативата на преподавателката Светла Иванова от 32-ро СУИЧЕ, нейните колежки и техните ученици в подкрепа на нашия проект. Без молба от наша страна, те са решили да организират благотворителен Великденски базар в самото училище, на който да продават ръчно изработени от учениците изделия и книги, а всички събрани средства да дарят за проекта ни “Виждам чрез музика”.

  Read more
 • Спечели безплатно музикално обучение с RockSchool Стипендия 2019!

  Стипендиантската ни програма предоставя безплатно музикално образование на хора от всички възрасти и нива на музикална напредналост, включително и на напълно начинаещи. Включи се в конкурса ни за RockSchool Стипендия 2019 и спечели безплатно интензивно музикално обучение.

  Read more
 • Не пропускай RockSchool Open Air на 16-ти юни!

  Посрещни лятото с музика, танци и прекрасно настроение. На 16-ти юни те очакваме с поредния ни горещ RockSchool концерт в любимото място - клуб Маймунарника.

  Read more
Close