5 страхотни предложения за коледни подаръци на музиканти и меломани

Коледа наближава! А с нея и вечният въпрос - „Какво да подаря на любимите си хора!?“ Уви, никой няма универсален отговор, който да е подходящ за всички ваши роднини и приятели. Но въпреки това, ако някой от тях е музикант или страстен любител на музиката - може би имаме нещо интересно за вас! 


И тази година сме подготвили специална селекция от предложения, които да ви помогнат в избора на подарък. От опит знаем, че няма смисъл от дълги и скучни списъци с дрънкулки, с които влизат в графата “отбиване на номера”. Затова сме се постарали да изберем малко на брой, но наистина качествени и практични предложения. 


И без повече увъртания - ето нашите най-добри идеи за подаръци за музиканти, студенти по музика или просто любители на музиката!


1. Твоето съкровено послание превърнато в звукова вълна

MusicGifts предлагат за визуализират вашето лично послание като звукова вълна, под формата на рамкирана картина. В нея има специален QR код, който води към подаден от вас аудиофайл или текст. Можете да поздравите любимия си човек с песен, цитат или друго лично послание. Размерите на рамката са 3 вида – А5, А4 и А3, така че да паснат на всеки дом. Виж повече.


2. Вдъхновяваща автобиография на любим артист

Всеки от нас е бил докоснат от музикант или група в ранните си години и това е оставило следа в съзнанието му завинаги. Често това е и причината някой да открие любовта си към свиренето на музикален инструмент. Ако знаете кой изпълнител е вдъхновението на вашите приятели-музиканти, потърсете негова биография за коледен подарък. Независимо дали това е Джими Пейдж или Остава, със сигурност ще донесете радост с качествена биографична книга. А ако не сте сигурни коя да изберете - вижте опциите за подаръчен ваучер. Виж повече.

 

3. Индивидуални музикални уроци по любим инструмент

В RockSchool знаем, че няма по-добър подарък от това да помогнеш на някой да преоткрие музиката чрез свирене на инструмент! Пълно е с хора, които винаги са искали да свирят на китара, саксофон или гайда, но все са намирали оправдание да не започнат. Затова направихме лесна и достъпна първата крачка чрез закупуването на Ваучер за музикален урок по избор или един от нашите Подаръчни пакети за начинаещи. Освен ваучер за урок по избор, те съдържат тематичен мърч и идват в супер готина RockBox кутия! Виж повече.


3. Запиши авторски или любими песни на грамофонна плоча 

Дюкян Меломан предлага запис на грамофонна плоча с ваша музика. Ако имате приятели музиканти, които създават авторска музика - това е един страхотен начин да видят песните си издадени и да ги накарате да се чувстват горди. Предлагат се всички стандартни размери – 7, 10 или 12 инча, на 33 или 45 оборота в минута, на 140 или 180 гр черен или прозрачен винил. Изработват и цветни кръгли етикети и калъфка, за да направите подаръка наистина личен. Виж повече.


5. Направи си сам музикален инструмент  

Запазихме това предложение за накрая, защото то изненада дори и нас! Ако човекът, на който искате да направите коледен подарък обича да прави разни неща с ръцете си - защо да не му подарите Комплект за сглобяване на кахон. Той идва с упътвания и всичко необходимо, за да си направите чисто нов перкусионен инструмент у дома. Кахонът е широко разпространен инструмент, защото може да акомпанира почти всеки стил музика. Ако все пак не сте сигурни за този избор, но все пак искате да подарите музикален инструмент или аксесоар - вижте опциите за подаръчен ваучер. Виж повече.

 

А имате нужда от още вдъхновение - вижте какво предлагат и световни платформи като Etsy и Uncommon Goods. Каквото и да харесате, не забравяйте да го поръчате навреме, за да сте готови за Коледа. Това е специално време от годината и един правилно подбран подарък ще заздрави връзката ви с вашите роднини и приятели, независимо дали са музиканти или любители на музиката. Rock on!

People Love RockSchool

Support us

"Music for Bulgaria" is a public benefit foundation. We are here to support the music scene and everyone who wants to develop their musical potential. Any donation goes for the improvement and expansion of our current music projects and for the realization of new ideas. Thanks to everyone who supports us.
or with bank transfer

RockSchool Newsletter

Keep up to date with the latest releases, news and events from RockSchool by signing up below

Contacts

Address: 89 Hristo Botev blvd, Sofia

Phone: +359 887 666622

Email: info@rockschool.bg

btn close