Дари музикален инструмент за Коледа

Музиката е най-добрият Коледен подарък! Точка.

Питате как се подарява музика? Ще ви кажем!


Можете да подарите на някого албум на любим негов изпълнител, да го запишете на музикални уроци или пък да подарите музикален инструмент. Вярваме, че последното може да има дълбок и необратим положителен ефект върху живота на всеки. 


Ако вие или ваши роднини и приятели имате музикален инструмент в домовете си, който стои неизползван и събира прах - имаме предложение за вас! Хайде заедно да му вдъхнем втори живот и да зарадваме за Коледа младежи, които не могат да си позволят инструмент, но искат да се занимават с музика. 


В началото на тази година ви разказахме за тази наша инициатива, но решихме, че Коледа е страхотен повод да я споделим с вас отново. Ето как можете да се включите. 


За да дарите музикален инструмент - свържете се с нас, като попълните една кратка анкетa. Приемаме всички видове инструменти, по които вече водим уроци, защото ще имаме и ученици, на които можем да ги предложим. Имаме две кратки условия:

- инструментът да е здрав и използваем - не е проблем, ако трябва да се сменят струни или да се настрои от професионалист, стига да няма механични дефекти, липсващи части или нужда от сериозен ремонт

- дарението да е безвъзмездно - ние правим всичко това само от любов към музиката и за да помогнем на ученици, които имат нужда. Не поемаме други ангажименти към вас, освен да намерим собственик на инструмента.


За да получите музикален инструмент - свържете се с нас, като попълните една кратка анкетa. Всеки може да кандидатства с мотивационно писмо, което нашият екип ще оцени. Важно е да ни покажете вашия изявен интерес към  музикално обучение по дадения инструмент. На база на инструментите, които сме получили и тези, които се търсят - ние ще срещаме двете страни и ще ги зарадваме за Коледа.


В RockSchool силно вярваме в даряването. Непотребното за един може да бъде безценно за друг. Ако познавате човек, който може да дари инструмент или има нужда от такъв - кажете му за нашата инициатива и нека заедно правим добро по Коледа!

People Love RockSchool

Support us

"Music for Bulgaria" is a public benefit foundation. We are here to support the music scene and everyone who wants to develop their musical potential. Any donation goes for the improvement and expansion of our current music projects and for the realization of new ideas. Thanks to everyone who supports us.
or with bank transfer

RockSchool Newsletter

Keep up to date with the latest releases, news and events from RockSchool by signing up below

Contacts

Address: 89 Hristo Botev blvd, Sofia

Phone: +359 887 666622

Email: info@rockschool.bg

btn close