Не пропускай RockSchool Open Air на 16-ти юни!

Концертите ни през юни в Маймунарника са традиция. На 16-ти юни ще се съберем заедно, за да се насладим на хубава музика, приятна атмосфера и готино настроение. Ще споделим любовта си към музиката с ученици, учители, приятели и гост-изпълнители.

Сет листът ще включва до 30 парчета в разнообразен стил и ще представи най-качествените музикални проекти, които са се заформили в Rockschool, както  и няколко специални госта. Ако ти имаш желание и се чувстваш готов да излезеш на сцената - скачай и се записвай! Срокът за заявяване на участие е до 1-ви май, като това можеш да направиш директно на място при нас или през фейсбук страницата ни. Тази година сме подготвили и конкурс, с който да финализираме и подберем най-добрите ученически музикални проекти, който ще се проведе седмица преди концерта. Също така - най-добре подготвилите се ще получат и жестоки музикални награди от Rockschool

Какво друго сме ти подготвили? Ще избухнем заедно с музиката на талантливите The Gentlemen и участничката в миналогодишния сезон на Гласът на България - Ива Тодорова/ IVA. Нашите приятели от GRIMAZE, както винаги досега ще нажежат атмосферата и ще ни представят част от новите си парчета. Ученици, които вече са сформирали банди също ще се изявят на сцената на Маймунарника. Ако си посещавал последните ни няколко концерта със сигурност вече познаваш творчеството на Gentlemen, а дебюта си като група ще направят “Collapsing Meteors”

Както винаги и тази година концертът ни е с благотворителна кауза. Входът ще бъде 5лв, а всичките събрани средства ще се добавят към сумата, която събираме за стипендии за интензивно музикално обучение за деца и младежи, които да дадем през 2019-та.

Ако и ти искаш да помогнеш на тази ни кауза и да прекараш няколко часа в приятна компания, слушайки зареждаща музика - ела с нас. Вече нямаме търпение! Очакваме те!

Close