Получи международен сертификат за музика от RSL

Радостни сме да съобщим, че Rockschool става официален партньор на Rockschool UK (RSL). Партньорството ще предостави възможност на всеки желаещ ученик да се сдобие с международно признат сертификат за своя музикален напредък и умения. Вярваме, че това е важна стъпка за нашата академия, защото по този начин ще дадем възможност на всеки наш ученик да получи удостоверение от призната музикална институция. С тези сертификати може да кандидатствате за престижно учебно заведение или дори за добре платена позиция в музикалния сектор.   


Кои са RSL?


Още през 1991г., в един малък офис в Западен Лондон, RSL има мечтата да промени представата за формалното музикално обучение и да стане първата достъпна алтернатива на тази услуга във Великобритания.


Основателите Нортън Йорк и д-р Саймън Пит слагат началото с първата си академична програма, предлагаща учебни сертификати за китара, бас китара и барабани. RSL стартира с предлагането на изпити през лятото на 1991 г., правейки ги първите в света академични сертифицирани програми за популярна музика. 


RSL е развил позитивни и устойчиви връзки с музикални поддръжници, институции и амбициозни музиканти от целия свят.


Освен че са световно уважавано музикално заведение, RSL също предлагат сертификати за успешно преминати преподавателски и музикантски курсове на различни нива. Те са признати от голям брой образователни институции и работодатели. 

Явяване на изпит

Възможност за явяване на изпит за сертификат има всеки, като има различни нива, които могат да бъдат покрити. Може да се явите на изпит по следните инструменти:

Барабани (подготовка от: Божидар Давидков или Богомил Дончев)
Ел. Китара (подготовка от: Пламен Петров, Кирил Петков, Томи Темелков, Илко Биров)
Акустична Китара (подготовка от: Пламен Петров, Кирил Петков, Томи Темелков, Илко Биров)
Бас (подготовка от: Даниеле Феббо, Филип Коларов, Цолко Божков)
Пиано (подготовка от: Калоян Иванов)
Пеене (подготовка от: Камелия Динева, Цветелина Чендова, Станислава Въжарова)
 

Програмата за подготовка се определя от избрания преподавател, като е съобразена с изискванията за покриване на изпита за сертификат. 

Изпитите се провеждат през цялата година, като изискват предварителна заявка, за която може да се обърнете към екипа на Rockschool. Таксата за явяване варира от 20 до 63 паунда, в зависимост от нивото, за което искате да се сертифицирате. 

Повече информация за RSL може да намерите на техния официален сайт: https://www.rslawards.com/

 

Close