Реализирахме първи Rockschool Fest!

И тази година Rockschool разтърси Маймунарника с много рокендрол. Ученици, учители, екип и приятели се присъединихме към каузата на училището, качвайки се на сцената. Но какво беше различното тази година? Талантът и любовта към музиката обединиха толкова много участници, че това доведе до първия двудневен фестивал на Rockschool.


Музикалната програма беше разнообразна и внимателно подредена, за да даде поле на изява на всички артисти. Започна със солови изпълнения и акустични кавъри докато не стъпиха на сцената групи, някои вече много добре познати на публиката, като - Grimaze, които закриха първия ден от двудневения фест, Extremum, Lucky Number Nick, Спални места, Wаsted Generation, Shock The Mojo и Docs. Много музиканти и певци направиха и своя първи дебют. Имената на много ученици ще бъдат чувани и на следващи събития на рок училището. Някои от любимите ни учители взеха участие и в музикалните проекти и също се изявиха заедно с учениците си на сцената.

23-ти и 24-ти юни бяха дни на свободното изразяване на таланта в името на поредната ни кауза.


Всеки концерт на Rockschool е благотворителен и има мисия. Събраните средства от концерта са над 1800 лв. Сумата ще се използва за изграждането на музикална резиденция за таланти, които идват в София да записват и правят музика, но нямат възможност да отседнат някъде.  

Close