Спечели безплатно музикално обучение с RockSchool Стипендия 2019!

Стипендиантската ни програма предоставя безплатно музикално образование на хора от всички възрасти и нива на музикална напредналост, включително и на напълно начинаещи. Включи се в конкурса ни за RockSchool Стипендия 2019 и спечели безплатно интензивно музикално обучение.


⇒ Кандидатствай Сега: https://drooble.com/scholarships-rockschool  

Краен срок за кандидатстване: 30.05.2019г.

Стипендията включва 48 часа музикални урока и 80 часа индивидуални репетиции в RockSchool, като можеш да пробваш различни музикални инструменти, не е нужно да се ограничаваш до един. Уроците се провеждат в Rockschool София и Варна, както и онлайн.


Условието за кандидатстване в конкурса е много просто - запиши видео и ни разкажи “Защо искаш да получиш музикална стипендия?”. Ако можеш да свириш на инструмент - добави твое изпълнение във видеото. После го качи в Youtube или Vimeo и кандидатствай на: https://drooble.com/scholarships-rockschool


Във видеото е важно да разкажеш за важността на музиката в твоя живот, какво означава тя за теб и защо искаш да спечелиш RockSchool Стипендия 2019

ВАЖНО! Видео, в което са показани само умения за свирене не е достатъчно. Задължително е да разкажеш "Защо искаш стипендията".

През 2018-та стартирахме първата си стипендиантска програма, в която успяхме да съберем средства за цели 12 ученика. Всеки от тях премина през интензивен курс от 48 часа музикални уроци и над 80 часа репетиции. Днес, по-голямата част от стипендиантите са част от доброволческата ни програма и неизменна част от RockSchool семейството. Покрай стипендиантската програма много от тях получиха възможности за участия в различни концерти, фестивали и събития.

Стани част от RockSchool Стипендия 2019!

⇒ Кандидатствай сега на: https://drooble.com/scholarships-rockschool  

Краен срок за кандидатстване: 30.05.2019г.

 

Close