Как ще направим празника ти незабравим?

Водещ/Аниматор Музикални игри Караоке Музиканти преподаватели Фотограф * Кетъринг * Фокусник * Видео спомен *

* Тази услуга се заявява допълнително и не е задължителна

"Music for Bulgaria" is a non-profit organization. We are here to help music culture develop and teach anybody who wants to expand their music potential. Each donation contributes for improvement of our present projects and development of new great ideas. We are very grateful to those who help us and supports us .

"Music for Bulgaria" is a non-profit organization. We are here to help music culture develop and teach anybody who wants to expand their music potential. Each donation contributes for improvement of our present projects and development of new great ideas. We are very grateful to those who help us and supports us .

Как да резервирам и колко струва?

  1. Избери дата и час на рождения ден, използвайки нашата резервационна форма.
  2. Заплати капаро на стойност 50лв в рамките на 3 дни от създаването на резервацията, иначе тя автоматично се отменя.
  3. Цената на домашно парти за деца е 240лв за 3 часа с двама преподаватели и водещ. В това време са включени техническата подготовка преди и след провеждането на събитието. Всички допълнителни услуги са по желание и се заплащат отделно.

Отзиви от Ученици и Родители

Вчера детето ми празнува своя 8 рожден ден в The Stage и това беше най-страхотният рожден ден! Учителят по китара и момичето, което пускаше музика бяха много готини, децата танцуваха, пяха и се забавляваха много. Предстои ми и аз да си празнувам рожденият ден и вече го няма въпроса “Къде“? Благодаря ви, че сбъдвате детските мечти да се докоснат и опознаят музиката по толкова лесен, приятен и забавен начин. Заредихте ни с приятни емоции за много време напред и любов към китарата.
Ани Балчева
Страхотни момичета и момчета, които обичат това, което правят. Искрено им благодаря за отношението, старанието, усмивките и доброто настроение...По-хубав рожден ден не сме правили досега. Залата е подходяща за тийнейджъри. Заслужава си да се доверите на екипа, ще останете очаровани. The Stage е точно това, от което имате нужда, ако искате да си подарите едно незабравимо преживяване или да се заредите с оптимизъм, че младите хора у нас са прекрасни и талантливи
Даниела С.
Бих искала да благодаря за прекрасното парти, което организирахме вчера. Мястото има неповторима парти атмосфера, а екипът ви е изключително отзивчив, усмихнат и позитивен и направи празника ни още по-приятен.
Вероника М
Прекрасно място! Празнувахме рожденият ден на дъщера ми в The Stage и се получи страхотно. На децата им беше много интересно да пробват как се свири на китара и барабани, и изобщо да влязат в света на музиката! Обстановката, хората, които се погрижиха за нас, бяха чудесни! Вече има желаещи за уроци:). Благодаря ви и до нови срещи!
Марина Костова
Ако и вие като нас искате да избягате от чалга културата, която залива нашето ежедневие, и ако искате да подарите един по-различен рожден ден на своето дете - това е мястото. Учителите по китара и барабани бяха страхотни и невероятно търпеливи към опашката от деца, желаещи да посвирят на инструментите. Получихме и подарък - урок по желание за рожденика, на избран от него музикален инструмент. Купонът беше на ниво. Със сигурност ще повторим!
Милена Кожухарова
Перфектно място за малки и големи. Страхотен избор за рожден ден, особено за деца, които вече са големи за детски кътове, но малки за други празненства. За тинейджъри ще е уникално. Особено с барабаните, които са на разположение на всички гости.
Петя Стойнова
Страхотно място и атмосфера! Децата много се забавляваха на рождения ден, който празнувахме в Rockschool. Благодаря!
Цвета Мишкова
Празнувахме десетия рожден ден на дъщеря ми там, тъй като търсехме нещо по-различно и го открихме в тяхно лице! Мястото е страхотно! Всички са много мили и любезни! Децата много се забавляваха и трите часа им дойдоха малко. Изключително доволни сме! Благодарим на целия екип! Продължавайте в същия дух!
Ивелина Катеринова
Всички от RockSchool са страхотни, любезни, приятелски настроени и обичащи това, което правят. Рожденият ден на дъщеря ми (9 г.) в The Stage беше най-забавният досега. Децата се забавляваха страшно много, имаха пълна свобода, бяха запленени от уроците по китара и барабани, пяха и танцуваха. Абсолютен купон! Поздравления за идеята и мястото, продължавайте в същия дух! Препоръчвам на всеки, който се колебае къде да празнува детско мероприятие, а защо не и за големи :-)
Мария Илиева
Толкова си личи, когато правиш нещо със сърце! Прекрасно място, не само да се запознаеш с музиката и да се влюбиш, но и да се забавляваш. Десетият рожден ден на дъщеря ми в The Stage беше страхотен. Парти атмосферата там е неповторима, а екипът на рок училището е супер мил, отзивчив и търпелив. Хора, щом успяхте да усмирите 15 бр. разбеснели се 10-годишни - можете всичко :) Благодаря ви!
Вероника Михайлова
Идеално място за отпразнуване на рожден ден на тийнейджъри. Страхотна възможност да усетят музиката извън телефоните и интернет. Екипът от млади хора помага на децата да се чувстват добре и да се докоснат до реалния живот.
Надя Иванова
Добра музика и готини млади хора! Празнувахме 12-тия рожден ден на сина ми тук. Децата се забавляваха истински - без мобилни устройства и електронни игри. Танцуваха, пяха, дори свириха на барабани и китара, с помощта на страхотните млади музиканти. Благодарим за чудесното изкарване! Препоръчвам на всички, които ценят хубавата музика и специалното общуване, което създава тя!
Петя Салчева
Чудесно място за рожден ден на дете! Много ни хареса и пак ще празнуваме с тях!
Мартина Атанасова
Много сме благодарни за приятното изкарване на рожден ден на сина ни. Всички се забавляваха - малки и големи. До нови срещи!
Анелия Витанова
Идеалното място за празнуване на рожден ден!
Мелиса Н.

Какво е RockSchool?

RockSchool е общност от 6000+ човека, състояща се от музикална академия, репетиционни & студио за аудио продукция в София и Варна.

Предлагаме музикални уроци по пеене, пиано, китара, барабани, бас, пиано, тежки вокали, цигулка, флейта, акордеон, гайда, композиция, songwriting, солфеж и студийна работа. Даваме и онлайн уроци.

RockSchool e проект на "Музика за България" - фондация в обществена полза.

Contact us

гр. София, бул. Христо Ботев 89

0887 6666 22

info@rockschool.bg

Close