Details

 

Book your individual acoustic guitar lesson online now

 

Have a question? Ask us at:

Отзиви от Ученици и Родители

Китарата не се води лесен инструмент и доста хора лесно се отказват. От известно време исках да пиша собствени музика и за това трябваше да почна да свиря на нещо. Избрах китарата и рокскул даде старта на изпълнението на моята мечта с помощта на невероятните ми учители Антон и Томи. Обичам този инструмент защото си надявам за в бъдеще чрез него да мога да изразявам себе си .

Лазарина Попова

Ходя на уроци при Пламен Петров от близо 3 години, всяка сряда, от 18:00. Смело мога да кажа, че това ми е любимото време от седмицата. Не само защото подобрих китарните си умения, но и защото разпускам с любимата ми музика и инструмент.

Боян Симеонов

Ако мислиш да почваш да свириш на китара, изобщо не се замисляй. Китарата е страхотен интрумент и има много възможности. Също така учителите определено ще те научат да забиваш бясно и то по забавен начин :)

Косара Додова

Уроците по китара са много добре обяснени и детйлни. Учителите са много готини и печени. Харесва ми също така атмосферата.

Иван Дешев

Най-прекрасният инструмент, най-прекрасното и вдъхновяващо място с най-прекрасния и вдъхновяващ преподавател!

Емма

Много съм доволна. Всички са много яки и учителите са много добри.

Виктория Райдарова

Special Offers

  • Ако искаш да зарадваш някого с оригинален, образователен и вдъхновяващ подарък - закупи ваучер за музикален урок. Подари Музика!

    Buy voucher
  • Ако доведеш приятел в RockSchool и той стане наш ученик, в знак на благодарност ти подаряваме един безплатен урок

    Invite friend
  • За хора в неравностойно положение или рискова среда даваме абсолютно безплатни уроци, както и пълни стипендии за интензивно музикално обучение

    Learn more

Support us

RockSchool е част от “Музика за България” - фондация в обществена полза. Мисията ни е да развиваме музикалното образование и култура и да предоставяме иновативни възможности за тези от вас, които искат да се занимават с музика.

С нашите проекти и ценности изграждаме хората от общността ни не само като музиканти, но и като личности. Музиката развива безценни качества, сред които креативност, осъзнатост, постоянство, увереност, общителност и други. Даваме всичко от себе си, за да споделим тази възможност за вътрешно израстване с повече хора. Ако имаме повече финансови средства, бихме могли да помагаме на повече хора!

Contact us

гр. София, бул. Христо Ботев 89

0887 6666 22

info@rockschool.bg

Close