Details

 

Book your individual electric guitar lesson online now

 

Have a question? Ask us at:

Отзиви от Ученици и Родители

Уроците по китара в школата са супер. Преподаватеите са позитивни и енергични и имат индивидуален подход към всеки и ученик.

Слави Григоров

На мен ми харесва да свиря на китара, защото тя създава мелодии.

Себастиан Котов

Започнах да свиря, след като от около година бях фен на блек метъл музиката и някак почувствах желание и аз самия да стана част от тази общност. Китарата ми помогна да открия нови неща в себе си, да октлюча нови способности и да развия логическото си мислене. По-късно осъзнах, че искам да бъда мулти-инструментален и реших да опитам и барабани. Избрах точно тези два инструмента, защото когато слушам музика чувам главно тях. Багодарен съм на себе си за този избор и обожавам Рокскул.

Марио Скемберов

Special Offers

  • Ако искаш да зарадваш някого с оригинален, образователен и вдъхновяващ подарък - закупи ваучер за музикален урок. Подари Музика!

    Buy voucher
  • Ако доведеш приятел в RockSchool и той стане наш ученик, в знак на благодарност ти подаряваме един безплатен урок

    Invite friend
  • За хора в неравностойно положение или рискова среда даваме абсолютно безплатни уроци, както и пълни стипендии за интензивно музикално обучение

    Learn more

Support us

RockSchool е част от “Музика за България” - фондация в обществена полза. Мисията ни е да развиваме музикалното образование и култура и да предоставяме иновативни възможности за тези от вас, които искат да се занимават с музика.

С нашите проекти и ценности изграждаме хората от общността ни не само като музиканти, но и като личности. Музиката развива безценни качества, сред които креативност, осъзнатост, постоянство, увереност, общителност и други. Даваме всичко от себе си, за да споделим тази възможност за вътрешно израстване с повече хора. Ако имаме повече финансови средства, бихме могли да помагаме на повече хора!

Contact us

гр. София, бул. Христо Ботев 89

0887 6666 22

info@rockschool.bg

Close