Запази Урок
Работни Позиции

Какво е RockSchool?

RockSchool е музикално общество, което обединява хората, които обичат музиката. С проектите, които осъществяваме, искаме да създаваме и развиваме българската музикална сцена, и да помагаме на хората около нас да се изграждат не само като музиканти, но и като личности.

С дейността си създаваме "затворен цикъл" от възможности за музикантите: научаване на инструмент, репетиции, свързване с други музиканти и сформиране на банди, участия в концерти, професионален запис на сингли, видеа и албуми.

RockSchool е част от “Музика за България” - фондация в обществена полза (с рег. N 007/06.12.2012 г.). Приходите, които генерираме, биват инвестирани в развиване на проектите ни в подкрепа на българската музикална сцена.

Фондация "Музика за България"

 • Музикално общество и училище. Даваме музикални уроци по пеене, пиано, китара, барабани, бас, тежки вокали, цигулка, флейта, акордеон, композиция, songwriting, гайда, солфеж и студийна работа. Даваме и онлайн уроци.

 • Дом на любовта към музиката. Предлагаме зала за концерти, репетиции, работилници, отворени уроци, дискусии, семинари и всякакви други интересни събития. Имаме сцена и професионално озвучаване. Даваме и техника под наем.

 • Професионално студио за аудиопродукция. Предлагаме висококачествени записи, обработка, миксинг и мастъринг на музика, реклами, дублажи, IVR, аудио книги и други. Отпускаме стипендии на талантливи групи и артисти.

Как музиката прави света по-добър?

Като прави хората по-добри. Музиката е прекрасен житейски учител. Ако му се отдадем, може да ни помогне да живеем в хармония със себе си и света, като ни научи да си ИГРАЕМ в живота и да си върнем изначалната ни детска радост.

В съвременната образователна система клас след клас, оценка след оценка, ни обучават, че животът е пътуване, в което гониш дестинации и цели с идеята, че следващото нещо най-сетне ще донесе щастие и вътрешна хармония. Но следващото нещо идва, а щастието от него се оказва кратко и непостоянно. После пак следва препускане до следващата цел. И така докато остареем и жизнените сили свършат.

Музиката пък ни учи на обратното. Музиката не е дестинация, не е пътуване. Тя е просто игра, която се случва на мига, без да мислим какво следва и какво е било. Игра, в която няма правилно и грешно, но има искреност и радост. Точно както и животът е. Или би трябвало да бъде.

Ако научим да играем музиката в дълбочина - детската радост и хармония ще преобладават в нас и в света. Това искаме да предадем и на учениците си.

"Заниманията с музика развиват безценни личностни качества и умения и ние даваме всичко от себе си, за да правим музиката достъпна за повече хора"

Мелина Крумова, основател

RockSchool ценности

 • БЪДИ СКРОМЕН И ИМАЙ ДОБРО СЪРЦЕ

  Вярваме, че организация, в която работят добри и скромни хора, които не се взимат насериозно и се отнасят към всички останали с уважение, винаги ще предоставят най-доброто преживяване за тези, които се докосват до RockSchool.

 • БЪДИ КРЕАТИВЕН И ДРЪЖ УМА СИ ОТВОРЕН

  Обичаме щури идеи и въображение, и окуражаваме хората, които работят при нас, да изразяват креативността си и да правят грешки. Вярваме, че така най-лесно човек може да реализира целия си потенциал.

 • ОБИЧАЙ ПРОМЯНАТА И САМ Я ПРОВОКИРАЙ

  Ние сме свръхенергичен и динамичен екип. Непрестанно генерираме идеи и ги реализираме. Това ни помага да растем и да се развиваме, като промяната е натурална част от това.

 • ПРАВИ МНОГО С МАЛКО

  Обичаме ефективност и винаги се стремим да направим максимума спрямо ресурсите, с които разполагаме. Някой път покрай тази ценност стават чудеса

 • РАБОТИ ЗДРАВО

  Здравата работа за нас е да виждаме резултати и реално свършена дейност, а не торбички под очите :))

 • БЪДИ ИСКРЕН В КОМУНИКАЦИЯТА СИ

  Това е най-здравословното за всяка човешка връзка. Ние сме искрени и директни едни с други в комуникацията си.

 • ЗАБАВЛЯВАЙ СЕБЕ СИ И ОСТАНАЛИТЕ

  Всички ние сме приятели и се отнасяме едни с други по този начин. Стараем се да се забавляваме покрай работата си, защото така тя спира да е работа и се превръща в игра.

 • ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ДЕТАЙЛИТЕ

  Детайлите са това, което прави една картина наистина красива.

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close