Възможности и намаления от RockSchool партньори

Rockschool е пространство, което насърчава творческа култура и сплотена общност. Хрумна ни, че можем да интегрираме към нас и други чудесни проекти, идеи и места като партньори и да предложим специални привилегии и възможности на всички хора в RockSchool общността ни. За да получите карта за отстъпки, трябва да сте наш ученик и да сте взели поне 5 урока при нас. Нашите партньори до този момент:

 • Terminal 1 - безплатен вход в петък

  Terminal 1 е от местата, които нямат нужда от дълго представяне. Един от най-популярните клубове в София, в които музиката е винаги качествена, а купонът гарантиран. Вече имаш безплатен достъп до Terminal 1 всеки петък. Ще се видим там!

 • Clandestino - 20% намаление

  "Clandestino" са очилата, които искаш да носиш на сцената. Моделите са ръчно изработени и от дърво. В сайта на "Clandestino" може да разгледете различните дизайни.

 • Music Division - до 15% намаление

  Music Division е един от най-водещите магазини за музикални инструменти и техника в София. Ние самите често пазаруваме и работим с тях. Винаги са точни, изчерпателни и приятелски настроени и имат богат избор от качествени музикални инструменти. С тях работим почти от самото начало. Обединява ни желанието да подкрепяме музиката, музикантите и развитието на българската сцена.

 • Elephant Bookstore - 10% намаление

  Elephant Bookstore е една от любимимте ни книжарници в София. Книжарница в британски стил със съкровища в нея - без значение дали си колекционер, или просто обичаш хубавите литература, списания и аксесоари.

   

 • ReelFeel

  ReelFeel стоят зад повечето качествени концерти и фестивали в България. За щастие на всички нас - ще си партнираме. Това партньорство е малко по-особено, защото в зависимост от месеца има и различни концерти и типове намаление за тях, които ще получаваме. В случай, че искате да се възползвате от нещо конкретно - пишете ни. Ние ще се грижим всички актуални предложения да се обновяват регулярно.

 • Vintage House - 10% - намаление

  Оставаме на вълна дрехи и мода, но минаваме на винтидж вълна. Vintage House е бутик, който е по-скоро за женската част от вас (или за мъжката, ако иска да прави подарък). Ако си по винтидж стила или просто имаш нужда от рокля, която не е като на всички останали - това е твоето място. Магазинът физически оперира във Варна, но може да си поръчате всичко през тяхната фейсбук страница.

 • RockIT - 15% намаление на бара

  Продължи да четеш, само ако си над 18 години! RockIT си е бар, в който, както се подразбира, рокът е на почит. Барът е отворен за вас с 15% отстъпка, хубава музика и любезен персонал.

 • MusicWorld.bg - до 15% намаление

  Още един прекрасен магазин за музикални инструменти и техника с професионален и приятелски екип. Намалението е валидно за стоки извън промоция или ликвидация.

 • PodMosta.bg - ревю на албум/група

  “Под Моста” стартира преди 4 години като непретенциозен сайт, който искаше да отразява по вълнуващ начин по-интересните неща в културния сектор. Днес, това е една от най-четените инди и алтернативни медии за изкуство и култура. Ако имаш авторско парче, което си записал или албум - те са готови да го покажат пред своята аудитория.

 • Младежки театър “Николай Бинев” - 30% намаление на билет

  Театърът е още едно прекрасно изкуство, за това ви окуражаваме да гледате повече постановки. Следете програмата и не пропускайте страхотните събития.

 • Gelateria Naturale - 20% абонамент

  Единсвеното по-хубаво нещо от сладолед е качественият занаятчийски сладолед. Gelateria Naturale предлага именно такива - без консерванти, без оцветители и без нискокачествени мазнини. Winter is coming, но сладоледът, който предлагат е напълно адаптиран за сезона и най-важното - носят ти го до вратата.

Други приятели

 • Подлезно са група от активни идеалисти, които разцепват мрака в запуснатите подлези в София и им вдъхват живот с нестандартно мислене и изкуства. Така се появява и първият по рода си в България музикален подлез. С RockSchool се запознахме с тях и решихме да си помагаме едни на други, както можем. От RockSchool им помогнахме със запис на авторска песен и видео клип и организацията на едно музикално събитие в The Stage. От Подлезно пък ни помогнаха с проект за облагородяване на нашия двор, който силно се надяваме да реализираме съвсем скоро. Идеята ни е с Подлезно да имаме дългосрочно партньорство, в което заедно да допринасяме за разпалването на любовта към изкуствата у все повече сърца.

   

 • Вярваме, че всяко дете трябва да получава подкрепа в това да реализира своите мечти и желания, да изразява мнението си свободно и да участва пълноценно във взимането на решения, касаещи неговия живот. Затова в RockSchool развиваме Доброволческа програма, даваща възможност на деца и младежи да участват пълноправно в развитието на организацията. Даваме безплатни уроци и възможности за изява на деца и младежи в неравностойно положение и подкрепяме широк спектър от социални образователни каузи. Участвахме в изложение на организирано от Национална Мрежа за Децата и на него взехме решение да подкрепяме заедно общи дейности, които да подпомагат реализацията и развитието на деца и младежи.

 • С Music Division сме заедно почти от самото начало. Обединява ни желанието да подкрепяме музиката, музикантите и развитието на българската сцена. Освен, че екипът им работи много професионално, прекрасните хора от Music Division винаги ни съдействат при поправяне на техника, съвети за закупуване на оборудване, отстъпки. Винаги са много мили, позитивни и усмихнати, а на всичкото отгоре успяхме да организираме заедно и няколко образователни събития по различни музикални инструменти.

 • The Stage е част от фондация "Музика за България", както и RockSchool. The Stage е сцена за любов към изкуството и там провеждаме концерти, репетиции, работилници, семинари, дискусии, обучения, тематични сбирки и всякакви други събития, които биха помогнали за развитието и обогатяване на местната култура и сцена. Предлагаме и техника за наемане.

 • Екипът на фондация Агапедия-България вярва, че децата, лишени от родителска грижа са ценни като всеки друг на тази Земя. Те работят отдадено, за да достигат до децата и да им предоставят възможности, от които са лишени - да учат и да бъдат приети, да бъдат това, което могат да бъдат, полагайки и развивайки личния си талант. В RockSchool подкрепяме тяхната кауза и бихме искали да дадем възможност на повече деца да се докоснат и развиват в сферата на музикалните изкуства. Възприемаме музиката като универсален език, чрез който хората могат да си общуват свободно, без техните различия да бъдат пречка. Ето защо осигуряваме условия на деца от Центъра за настаняване от семеен тип към Агапедия да посещават всяка седмица уроци по избрани от тях инструменти в RockSchool. Уроците са безплатни за децата, а те ни отговарят с много усмивки, вдъхновение, добро настроение и любов.

 • От Фондация „Америка за България“ повярваха в нашите идеи и ни подкрепиха, така че ние да имаме възможността да реализираме два проекта, които подготвяхме от много време:

  1) Стипендиантска програма – Създадохме стипендиантска програма за музикално образование, в която след предварителен конкурс 10 души получават възможността да се докоснат до света на музиката, осигурявайки им 6 месеца безплатни музикални уроци и безплатни репетиции.

  2) Стартирай музикална кариера – Създадохме програма „Стартирай музикална кариера“, в която 12 млади български групи и музикални проекти ще получат професионален студиен запис на своя авторска песен. Също така им помагаме да се популяризират, използвайки нашата партньорска мрежа от медии.

Затвори