Запази Урок
Работни Позиции
 • Мелина

  Мелина

  Сърце

  Мелина e създателят и сърцето на RockSchool. Винаги дава всичко от себе си, за да направи мястото още по-прекрасно и за да може музикалната сцена в България да се развива и расте. Участва активно във всички процеси в училището, обича музиката, свири на китара в група GRIMAZE и е създател на интернет платформата за музиканти - Drooble.

 • Боян

  Боян

  Бекстейдж Мастър

  Боян по-рядко ще го забележите в RockSchool, освен когато има урок по китара. Въпреки това той се грижи именно за нещата в задния двор – спонсори, оперативни процеси, подобрения и оптимизиране на активностите в RockSchool, с които ученици, учители, екип и гости ще се чувстват още по-добре.

 • Девора

  Девора

  График Магьосник

  Въпреки че не е музикант, музиката й е постоянен спътник в други творчески занимания като писане на фентъзи поредица книги и рисуване на героите от книгите си. Освен менажиране на графици и кой къде да се дене по време на музикалните уроци, тя успява да се занимае и с управлението на скромната си книжна страница във фейсбук. Докато твори завладяващи истории за фантастични светове обича около нея да звучи пънк-рок, джаз или електронна музика, които й помагат да се потопи изцяло в историята. Зад бюрото на рецепцията най-често може да я сварите докато говори по телефона и си записва желанията на клиентите, но с радост би отделила малко време да си поговори с някой за музика, книги и изкуство.

 • Сашо

  Сашо

  График Мениджър

  Сашо за първи път стъпва в Rockschool през 2013г. като ученик по барабани. Оттогава той допринася за общността и бе избран да стане част от екипа, както и преподавател по барабани. Като един барабанист, той умее да вкарва нещата в ритъм, а когато не е зад графика, Сашо е барабанист на група Time Jugglers, с която творят активно и през 2022г. издават втори студиен албум.

 • Рози

  Рози

  График Мениджър

  Рози посещаваше уроци по пеене в RockSchool и малко след това започна и работа като график мениджър. Вече пораснала и с множество отличия, концертни изяви и два студийни албума с бандата си Time Jugglers, тя е готова да предаде своя опит и знания на прохождащи певци и като преподавател по пеене. 

 • Линда

  Линда

  Доброволец

  Линда за първи път разбира за RockSchool през 2017г. и става доброволец от 2019г. Помага на екипа в работата и задачите и преподава по време на рождени дни. Свири на китара и бас, като е участвала и в много проекти и концерти. В момента е китарист на траш метъл групата Application for Kill.   

 • Нина

  Нина

  Доброволец

  Нина се занимава с музика от малка. Свири на барабани от 4 години, като 2 години е била в джаз квартет, но сега набляга основно на метъла. Като доброволец в RockSchool е доста мотивирана и винаги можеш да я видиш усмихната. Свири в набиращата популярност група Кантарион.   

 • Слави

  Слави

  Доброволец

  Слави започва музикалното си пътешествие с китара при Светослав Абаджиев и бързо осъзнава, че това е неговата основна цел. След няколко месеца става доброволец, какъвто е и до днес. За краткия период, в който свири, напредва паралелно както на китара, така и на бас, барабани, ходи на пеене и на тежки вокали. 
   

 • Борис

  Борис

  Developer

  Борис Делев е full stack уеб разработчик с над 18 години опит в различни индустрии и технологии. Той е провеждал образователни курсове и обучение по front-end технологии за деца и млади професионалисти. Борис обединява силни технически умения и дълбоко бзинес разбиране. Специалностите му включват React, RubyOnRails, SOAP уеб услуги, PHP, HTML5, JavaScript, CSS, както и уеб използваемост, SEO и фотография.

 • Иво

  Иво

  Дизайнер

  Решава визуални проблеми, превръщайки дизайн елементите в произведения на изкуството. Работи с усмивка, огромно количество енергия и креативност. Обича планината и фотографията

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close