Запази Урок
Работни Позиции
 • Мелина

  Мелина

  Сърце

  Мелина e създателят и сърцето на RockSchool. Винаги дава всичко от себе си, за да направи мястото още по-прекрасно и за да може музикалната сцена в България да се развива и расте. Участва активно във всички процеси в училището, обича музиката, свири на китара в група GRIMAZE и е създател на интернет платформата за музиканти - Drooble.

 • Боян

  Боян

  Бекстейдж Мастър

  Боян по-рядко ще го забележите в RockSchool, освен когато има урок по китара. Въпреки това той се грижи именно за нещата в задния двор – спонсори, оперативни процеси, подобрения и оптимизиране на активностите в RockSchool, с които ученици, учители, екип и гости ще се чувстват още по-добре.

 • Цуки

  Цуки

  График Магьосник

  Цветомир се занимава с музика от 14 години. Свири на китара и композира музика, а това му помага да се чувства добре в света. През годините с бандата му се изявяват на различни сцени, като едно от най-ярките участия на групата е турнето на КИКИМОРА през 2016 г. В момента също има група, с която обикалят най-различни градове и клубове, за да допринасят за доброто настроение имидж на нощния живот. Уравновесен и вежлив, Цветомир ще ви помогне с каквото може на нашата рецепция. 

 • Александър

  Александър

  График Мениджър

  Александър - най-новото попълнение в RockSchool. Готината му аура допринася за създаването на приятната атмосфера в училището. Не слуша музика само докато спи. Той самият също е музикант и е достатъчно луд, за да си мисли че може да промени света с различните си идеи и креативен усет.

 • Александра

  Александра

  График Мениджър

  Това е Алекс и е част от график екипа на RockSchool. Тя е усмихната и всеотдайна, обича музиката, въпреки че не свири на никакъв инструмент. Желанието да се научи я връхлетя, след като стана част от музикалното семейство на RockSchool. Алекс подкрепя музикалния бранш и винаги ще помогне на нашата рецепция. 

 • Рози

  Рози

  График Мениджър

  Рози посещаваше уроци по пеене в RockSchool и малко след това започна и работа като график мениджър. Вече пораснала и с множество отличия, концертни изяви и два студийни албума с бандата си Time Jugglers, тя е готова да предаде своя опит и знания на прохождащи певци и като преподавател по пеене. 

 • Линда

  Линда

  Доброволец

  Линда за първи път разбира за RockSchool през 2017г. и става доброволец от 2019г. Помага на екипа в работата и задачите и преподава по време на рождени дни. Свири на китара и бас, като е участвала и в много проекти и концерти. В момента е китарист на траш метъл групата Application for Kill.   

 • Нина

  Нина

  Доброволец

  Нина се занимава с музика от малка. Свири на барабани от 4 години, като 2 години е била в джаз квартет, но сега набляга основно на метъла. Като доброволец в RockSchool е доста мотивирана и винаги можеш да я видиш усмихната. Свири в набиращата популярност група Кантарион.   

 • Слави

  Слави

  Доброволец

  Слави започва музикалното си пътешествие с китара при Светослав Абаджиев и бързо осъзнава, че това е неговата основна цел. След няколко месеца става доброволец, какъвто е и до днес. За краткия период, в който свири, напредва паралелно както на китара, така и на бас, барабани, ходи на пеене и на тежки вокали. 
   

 • Борис

  Борис

  Developer

  Борис Делев е full stack уеб разработчик с над 18 години опит в различни индустрии и технологии. Той е провеждал образователни курсове и обучение по front-end технологии за деца и млади професионалисти. Борис обединява силни технически умения и дълбоко бзинес разбиране. Специалностите му включват React, RubyOnRails, SOAP уеб услуги, PHP, HTML5, JavaScript, CSS, както и уеб използваемост, SEO и фотография.

 • Иво

  Иво

  Дизайнер

  Решава визуални проблеми, превръщайки дизайн елементите в произведения на изкуството. Работи с усмивка, огромно количество енергия и креативност. Обича планината и фотографията

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close