• Мелина

  Мелина

  Сърце

  Мелина e създателят и сърцето на RockSchool. Винаги дава всичко от себе си, за да направи мястото още по-прекрасно и за да може музикалната сцена в България да се развива и расте. Участва активно във всички процеси в училището, обича музиката, свири на китара в група GRIMAZE и е създател на интернет платформата за музиканти - Drooble.

 • Боян

  Боян

  Бекстейдж Мастър

  Боян по-рядко ще го забележите в RockSchool, освен когато има урок по китара. Въпреки това той се грижи именно за нещата в задния двор – спонсори, оперативни процеси, подобрения и оптимизиране на активностите в RockSchool, с които ученици, учители, екип и гости ще се чувстват още по-добре.

 • Рози

  Рози

  Мениджър Общност

  Тази очарователна дама е Рози. Като част от RockSchool, тя се превръща в мениджър общност и график мениджър. Започва с уроци по пеене в школата преди години и страстта ѝ към музиката се е засилила. Разпокъсана между оперативни задължения, ученици, учители, организация на работа, детски рождени дни и доброволци, рядко може да я видиш намусена. Точно тук намира и сегашната си просперираща рок банда Time Jugglers.  

 • Борис

  Борис

  График Магьосник

  Когато не е човекът зад графика, Борис е тимпанист/перкусионист. Обича предизвикателствата и дисциплината, стреми се винаги да е организиран и балансиран. Свири в Budapest Festival Orchestra, Youth Percussion Pool,  а в България може да го чуете със Симфоничния оркестър на БНР и Софийската Филхармония.

 • Сашо

  Сашо

  График Мениджър

  Сашо е човекът, когото ще виждате в късните часове в RockSchool. През 2013г. за първи път влиза в школата като ученик по барабани. Оттогава той допринася със своя принос към общността и бе избран да бъде част от екипа, както и да преподава барабани по време на музикалните ни рождени дни. Като един барабанист, той умее да вкарва нещата в ритъм. Свири в група Time Jugglers.

 • Линда

  Линда

  Доброволец

  Линда за първи път разбира за RockSchool през 2017г. и става доброволец от 2019г. Помага на екипа в работата и задачите и преподава по време на рождени дни. Свири на китара и бас, като е участвала и в много проекти и концерти. В момента е китарист на траш метъл групата Application for Kill.   

 • Зари

  Зари

  Ветеран Доброволец

  Зари е ходещо слънце с много артистични интереси. Днес, като доброволец ветеран в Rockschool, освен част от всекидневния живот на школата може да я видите на рождените дни в The Stage, както и на събития и концерти, помагаща в бекстейджа.

 • Нина

  Нина

  Доброволец

  Нина се занимава с музика от малка. Свири на барабани от 4 години, като 2 години е била в джаз квартет, но сега набляга основно на метъла. Като доброволец в RockSchool е доста мотивирана и винаги можеш да я видиш усмихната. Свири в набиращата популярност група Application For Kill.   

 • Слави

  Слави

  Доброволец

  Слави започва музикалното си пътешествие с китара при Светослав Абаджиев и бързо осъзнава, че това е неговата основна цел. След няколко месеца става доброволец, какъвто е и до днес. За краткия период, в който свири, напредва паралелно както на китара, така и на бас, барабани, ходи на пеене и на тежки вокали. 
   

 • Борис

  Борис

  Developer

  Борис Делев е full stack уеб разработчик с над 18 години опит в различни индустрии и технологии. Той е провеждал образователни курсове и обучение по front-end технологии за деца и млади професионалисти. Борис обединява силни технически умения и дълбоко бзинес разбиране. Специалностите му включват React, RubyOnRails, SOAP уеб услуги, PHP, HTML5, JavaScript, CSS, както и уеб използваемост, SEO и фотография.

 • Иво

  Иво

  Дизайнер

  Решава визуални проблеми, превръщайки дизайн елементите в произведения на изкуството. Работи с усмивка, огромно количество енергия и креативност. Обича планината и фотографията

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close