• Мелина

  Мелина - Сърце

  Мелина e създателят и сърцето на RockSchool. Винаги дава всичко от себе си, за да направи мястото още по-прекрасно и за да може музикалната сцена в България да се развива и расте. Участва активно във всички процеси в училището, обича музиката, свири на китара в група GRIMAZE и е създател на интернет платформата за музиканти - Drooble.

 • Боян

  Боян - Бекстейдж Мастър

  Боян по-рядко ще го забележите в RockSchool, освен когато има урок по китара. Въпреки това той се грижи именно за нещата в задния двор – спонсори, оперативни процеси, подобрения и оптимизиране на активностите в RockSchool, с които ученици, учители, екип и гости ще се чувстват още по-добре.

 • Мария

  Мария - Общност Магьосник

  Мария е свързващото звено в RockSchool като често можеш да я видиш разпокъсана между оперативни задължения, ученици, учители, организация на работа, детски рождени дни и доброволци. Действа бързо и на място и трудно можеш да я видиш намусена. Освен всички тези неща, някак си и остава време да свири и пее.

 • Неди

  Неди - Студиен Техничар

  Трудно е да не забележиш момчето с голямата къдрава коса. Това е Неди. След косата забелязваш, че винаги е усмихнат. Неди се грижи за обработката на аудио и видео материали, поддръжката на сайтовете ни и е човекът зад пулта в Urban House студио. Отделно от тези дейности обича музиката и е барабанист в GRIMAZE. Неди стана част от RockSchool като първия ни доброволец на 14 годишна възраст и във времето доброволстването му се превърна в професия :)

 • Филип

  Филип - График Мениджър

  Филип е човекът, който ще виждате в светлите часове от работното време на RockSchool. Има спокойствието на истински басист, така че може да сте сигурни, че ще се справи с всякакви ситуации, на които го подложите. Свири в групите Grimaze и Time Jugglers. Преподава също така бас в RockSchool. 

 • Ванката

  Ванката - График Нинджа

  Иван става част от семейството на RockSchool като доброволец през януари 2018г. Напуска работа, за да може да допринася повече за развитието на училището и не след дълго му се отдава възможност да стане част от екипа. Сега участва в управлението на графиците на учениците, учителите, доброволците и организацията на събитията в RockSchool. Иван свири на китара от 2012г., като е повлиян от творчеството на групи като Aerosmith, Godsmack, Metallica, Megadeth, Guns 'N' Roses.

 • Данчо

  Данчо - График Маестро

  Взаимоотношенията на Данчо с RockSchool започват през 2014г, когато за първи път прекрачва прага на училището, за да започне уроци по китара. Именно тук се засилва интересът му към музиката, намира нови приятели и започва да се изявява на сцената. Днес, вече пораснал, дава своя принос към общността като помага с управлението на графика и ежедневните дейности в училището, както и преподава китара по време на музикалните ни рождени дни и работилници. Освен всичко това - има две банди, с които репетират усилено и ходят по участия.

 • Роси

  Роси - Ветеран Доброволец

  Роси рядко не е в RockSchool, тя е една от най-отдадените доброволки и почти живее при нас. Свири на барабани и често не чува какво си казал. Обича метъла, но освен това слуша всичко, което и харесва без да се ограничава. Помага с организацията на рождени дни, концерти, ежедневна поддръжка и въобще, с каквото може. Тя е от хората, които са винаги усмихнати и имат какво да разкажaт, винаги може да те разсмее.

 • Ади

  Ади - Доброволец

  Ще познаеш Ади по голямата къдрава коса. Психолог по професия, комуникативна и търсеща, тя е много отдадена на пеенето, гледайки на него като на начин да разкрие душата си. Има опит като вокалист в група reSolve. Пяла е с холандски групи като TDW & Dreamwalkers inc. и Infloyd като гостуващ и бек вокалист по концерти на голяма сцена. На линия е да ти помогне, било то с нова идея, просто с усмивка или да ти дояде шоколада. 

 • Краси

  Краси - Доброволец

  Краси е истински творец, обича да рисува, свири на китара и на бас. Живее между музиката и изобразителното изкуство. Може да го чуеш как свири отвлечени рифчета на терасата. Слуша метълкор, пост хардкор, нюметъл. Помага с пазаруването, отваря вратата, помага с детските работилници.

 • Михаела

  Михаела - Доброволец

  Михаела е ученичка в Първа английска гимназия. Често споделя яки идеи, обогатяващи RockSchool. Нейна е идеята за CD player-а и колекцията от дискове, свободни за слушане от всеки, която ще намериш до дивана в "общата стая". Михаела посреща посетители, пазарува, чисти двора, отводнява склада след непредвидени наводнения или експресно привежда The Stage в изряден вид между репетиции и партита. Помага с работилниците в училищата, които организираме с учители, филмовите вечери и други интересни събития.

 • Илиана

  Илиана - Доброволец

  Илиана не пее, не е музикант, но пък ГОЛЯМ меломан. Адвокат по професия, обича хубавата и разтърсваща музика. Пътува по света в търсене на нови и вдъхновяващи банди. С много желание и енергия да допринесе за развитието на музикалната сцена в България, тя развива RockSchool с интересни идеи и връзки с обществеността.

 • Тодор

  Тодор - Доброволец

  Тодор е доброволец, програмист по професия и меломан по душа. Ученик е в RockSchool и свири на барабани или се опитва засега. Слуша разнообразни стилове музика от соул и джаз през метъл до D'n'B и Jungle. Той помага в ежедневните задачи на екипа в училището, организацията на музикални работилници и др. Усмихнат, търсещ нови предизвикателства и емоции, Тодор вярва в идеята на RockSchool, че музиката прави хората по-добри.

 • Ники

  Ники - Доброволец

  Ники е доброволец в Рокскул и с кеф подпомага в ежедневната работа и проектите. Адвокат е по професия и разпуска активно като свири на барабани. Пада си по heavy и industrial музика и е барабанист в групата Pepper Roasters, където свири alternative.

Затвори