Запази Урок
Работни Позиции

Интервю

От кога се занимаваш с музика и как реши да започнеш?
От седем годишен, започнах да пея в детския, момчешки хор "Гусларче”, и като солист с редица концертни участия, както у нас така и в чужбина!

Коя песен помниш най-ярко от детството си?
Песента, която помня най-ярко от детството си е - "What a wonderful world" в изпълнение на Louis Armstrong!

Кои са артистите, които си слушал и свирил най-много?
Frank Sinatra, Al Jarreau, Aretha Franklin, George Michael, Elton John, Joni Mitchell, Michael Franks!

В кой музикален стил си най-напреднал?
jazz-pop, r&b, soul, bossa nova

Какво ти дава музиката?
Музиката ми дава всичко, заради което намирам смисъл в живота си, независимо дали я изпълнявам, слушам или се опитвам да си предам опита на други хора!

Защо реши да започнеш да преподаваш музика?
Реших да преподавам музика, защото това е нещото, което ме кара да се чувствам полезен , с това което имам, като опит и знания, освен че и аз самият съм изпълнител, за мен това е една благородна кауза, да даваш това, което можеш на другите и да допринасяш с нещо за щастието им.

Кое е най-важното нещо за научаване в музиката?
Според мен е най-важно е да бъдеш искрен, постоянен и отдаден на музиката, да имаш мъничко талант но да вярваш в него да работиш за постигане на по-добри резултати, постоянно и да си смел.

Какво е за теб RockSchool?
За мен "Rockschool", е мястото, където се чувствам добре, поради съвременната система на преподаване, отлична техническа база, гъвкаво работно време, работа с хора от най-различни възрасти и с отношение към разнообразни, музикални стилове, което ме обогатява и мен и не на последно място, изключително приятелските екип и семейство на "Rockschool", към които се надявам да стан член!

Коя музика за теб е стойностна?
Всяка музика за мен е стойностна, която е сътворена с любов, отношение, интелигентност, професионализъм, докосва сърцата и душите на хората и ги тласка, към добри помисли и дела.

Кое е най-екстравагантното нещо, което си слушал напоследък?
Последният албум на Diamnda Galas - "At Saint Thomas the Apostle Harlem - 2017”.

Имаш ли мечта, свързана с музиката?
Единствената ми мечта, свързана с музиката е да продължава да бъде част от мен, независимо дали като изпълнител, слушател или преподавател, никога да не затихне и изчезне, този непрестанен глад и жажда към нея.

Запази урок с Румен

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close