Информация

Уроци могат да посещават:

Начинаещи и напреднали от всички възрасти

Продължителност:

55 минути

Заплащане:

Първият урок се заплаща на място и е на половин цена - 13лв. Всеки следващ урок се предплаща и струва 25лв.

Работно време:

Всеки ден (включително събота и неделя) от 10:00 – 22:00.

Отменяне на урок:

Ако не отмениш урок поне 1 ден предварително, урокът се заплаща

Онлайн Уроци:

Предлагаме възможности за уроци от дистанция.

Отзиви от Ученици и Родители

Преди близо една година аз започнах да изучавам цигулка, един сложен инструмент каращ, много хора да се отказват още на първите си стъпки.

Благодарение на Миро и неговия подход, аз успях да задържа интереса си към нея и да продължа да развивам уменията си, въпреки трудните техники, упражнения и пиеси.

Той притежава строго индивидуален подход, който е съобразен с възможностите на ученика и подтикващ го да продължи да си изгражда техниките и уменията стига той да го желае.

Илиан Попов

Ходя на уроци по цигулка в Rock School. Позитивно място с много позитивни и интересни хора. Още първия ден, когато отидох, ме посрещнаха много приятелски. Не мисля, че има нещо, което да не ми харесва там. Кара ме да харесвам цигулката още повече. Посещавам уроците с огромно желание и интерес. Цигулката е доста труден инструмент, но преподавателят Мирослав обяснява нещата брилянтно,с огромно търпение и спокойствие. Предразполага учениците си така, че да бъдат спокойни и да се чувстват на мястото си. Уроците минават неусетно и забавно. Rock School определено е моето място, защото е различно от другите школи. Тук намираш нови приятели, забавляваш се и постигаш това, за което се стремиш.

Рени Дюлгерова

От скоро ходя на уроци по цигулка в Rockschool. Приятелите ми бяха леко шашнати, че ще уча класически инструмент в рок училище. Но точно това е готиното тук - гъвкавостта, която предлагат.

Александрина Петрова

Рокскул е островът на музикалните съкровища на София. Веднъж открехнал вратата на цветните учебни зали и дочул ехото на нечии нови акорди, ученикът се потапя в уюта на творчеството и стремежа към нови лични постижения. Благодарение на уменията на преподавателите всеки се превръща в музикант за един урок, после за нови уроци и най-сетне завинаги. Любимите часове по цигулка разкриват неусетно тайната на може би най-трудния инструмент, който повече от всеки друг сякаш се слива с онзи, който се е осмелил да го вземе в ръце и да засвири. Така всяка нота е скъпоценност и всяка партитура картата към Рок острова на съкровищата.

Весела Тодорова-Мозеттиг

Специални Предложения

  • Ако искаш да зарадваш някого с оригинален, образователен и вдъхновяващ подарък - закупи ваучер за музикален урок. Подари Музика!

    Купи ваучер
  • Ако доведеш приятел в RockSchool и той стане наш ученик, в знак на благодарност ти подаряваме един безплатен урок

    Доведи приятел
  • За хора в неравностойно положение или рискова среда даваме абсолютно безплатни уроци, както и пълни стипендии за интензивно музикално обучение

    Научи повече

Подкрепи ни

RockSchool е част от “Музика за България” - фондация в обществена полза. Мисията ни е да развиваме музикалното образование и култура и да предоставяме иновативни възможности за тези от вас, които искат да се занимават с музика.

С нашите проекти и ценности изграждаме хората от общността ни не само като музиканти, но и като личности. Музиката развива безценни качества, сред които креативност, осъзнатост, постоянство, увереност, общителност и други. Даваме всичко от себе си, за да споделим тази възможност за вътрешно израстване с повече хора. Но често за тези мини-проекти не ни достигат средства.

Научи повече за идеите ни, които все още не сме реализирали, поради недостиг на финансови средства. Всички тези мини-проекти биха допринесли за развитието на RockSchool и биха ни помогнали да изпълняваме мисията си в подкрепа на българската музикална сцена много по-качествено. Ако намериш себе си в някоя от тези идеи и ни подкрепиш ще сме изключително благодарни и ще дадем всичко, което можем от себе си в замяна на помощта ти.

Свържи се с нас

гр. София, бул. Христо Ботев 89

0887 6666 22

info@rockschool.bg

Затвори