• Концертите, които си струва да посетиш до края на януари.

  В нашите блог статии от поредицата Концертите, които си струва да посетиш ще ти предлагаме водещи събития от ъндърграунд до мейнстрийм сцената за две седмици напред.

  Прочети повече
 • Класическо "намигване" към оперното пеене

  Ние, от RockSchool, винаги се стремим да те предизвикваме да опознаеш себе си чрез музиката. Затова се стараем и да предлагаме богат избор от видове уроци, в които да откриеш най-подходящите за теб. Наскоро започнахме уроци по класическо и оперно пеене, с помощта на които да достигнеш максималните възможности на певческите си заложби.

  Прочети повече
 • Виж какво се случи в RockSchool през 2019-та

  Изминалата година беше изключително успешна за развитието на RockSchool и от сърце благодарим на всеки, който стана част от приключенията ни през 2019-та!

  Прочети повече
 • Подари незабравимо музикално преживяване на детето си!

  Искаш да подариш на детето си прекрасно преживяване, в което едновременно да се забавлява и учи? Новите ни Ваучери за Детски Купон ще подарят на детето ви страхотно парти, в което всички ще могат да направят своите първи стъпки в музиката чрез интерактивни игри и да започнат развитието на своята креативност.

  Прочети повече
 • Запиши и продуцирай своя подкаст в професионални условия и на достъпни цени!

  Подкастите са едно от най-значимите медийни и комуникационни явления през последните години. Каталогът на Spotify вече включва над 500 000 подкаста, а индустрията в Китай достига до 7,3 млрд. долара. Все повече хора в България създават podcast продукции, с които споделят своите идеи със света. Ако вие сте един тези хора, новото ни начинание - Podcast Studio - ще ви помогне да работите в професионални условия и на достъпни цени.

  Прочети повече
Затвори