• Подари RockBox и изненадай близките си с музикални приключения!

  Искаш да подариш на близките си rock&roll подарък тази Коледа? Създадохме за теб RockBox - най-музикалната кутия.

  Прочети повече
 • Ела и празнувай с нас на концерта “9 години RockSchool”!

  Не можем да повярваме колко бързо изминаха тези невероятни 9 години от създаването на RockSchool! 9 години споделена любов към музиката, уроците, новите приятели и...разбира се концертите. Няма да пропуснем и този ни рожден ден, за да празнуваме всички заедно в любимия Mixtape 5. Подготвили сме наистина жестоки изпълнения, затова не ги пропускай.

  Прочети повече
 • 5 концерта през месец октомври, на които си струва да отидеш

  Какво по-яко от това да прекараш свободните есенни вечери по концерти в компанията на приятели и музиканти, които правят наистина жестока музика...музика, която задължително да чуеш на живо. Ние от RockSchool сме най-големите фенове на концертните изяви, затова подбрахме 5 такива, на които горещо препоръчваме да отидеш.

  Прочети повече
 • Получи международен сертификат за музика от RSL

  Радостни сме да съобщим, че Rockschool става официален партньор на Rockschool UK (RSL). Партньорството ще предостави възможност на всеки желаещ ученик да се сдобие с международно признат сертификат за своя музикален напредък и умения. Вярваме, че това е важна стъпка за нашата академия, защото по този начин ще дадем възможност на всеки наш ученик да получи удостоверение от призната музикална институция. С тези сертификати може да кандидатствате за престижно учебно заведение или дори за добре платена позиция в музикалния сектор.

  Прочети повече
 • Ето кои са стипендиантите ни по проекта “Виждам чрез музика”!

  19 незрящи ученици получават пълна стипендия за 48 часа музикални урока по избор и над 80 часа индивидуални репетиции по програмата ни за музикално обучение за незрящи - “Виждам чрез музика”.

  Прочети повече
Затвори