• 5 концерта през месец октомври, на които си струва да отидеш

  Какво по-яко от това да прекараш свободните есенни вечери по концерти в компанията на приятели и музиканти, които правят наистина жестока музика...музика, която задължително да чуеш на живо. Ние от RockSchool сме най-големите фенове на концертните изяви, затова подбрахме 5 такива, на които горещо препоръчваме да отидеш.

  Прочети повече
 • Получи международен сертификат за музика от RSL

  Радостни сме да съобщим, че Rockschool става официален партньор на Rockschool UK (RSL). Партньорството ще предостави възможност на всеки желаещ ученик да се сдобие с международно признат сертификат за своя музикален напредък и умения. Вярваме, че това е важна стъпка за нашата академия, защото по този начин ще дадем възможност на всеки наш ученик да получи удостоверение от призната музикална институция. С тези сертификати може да кандидатствате за престижно учебно заведение или дори за добре платена позиция в музикалния сектор.

  Прочети повече
 • Ето кои са стипендиантите ни по проекта “Виждам чрез музика”!

  19 незрящи ученици получават пълна стипендия за 48 часа музикални урока по избор и над 80 часа индивидуални репетиции по програмата ни за музикално обучение за незрящи - “Виждам чрез музика”.

  Прочети повече
 • Мисия “Доброволец”

  Ние от RockSchool, освен музикална школа, сме и едно голямо задружно семейство, изградено от екип, учители и доброволци. Доброволческата ни програма обединява хора от различна възраст, занимания и професии, които са влюбени в музиката и искат тя да присъства по-силно в ежедневието им. С тази ни програма всеки има възможност да работи рамо до рамо с музиканти и меломани, както и да навлезе по-дълбоко в ежедневния работен процес, който се вихри в школата. Виж какво ни споделиха Борислава Йорданова и Лазарина Попова за себе си, музиката и за предизвикателството и призванието доброволец в RockSchool.

  Прочети повече
 • Backstage: Камелия Динева

  Когато успехът на учениците ти е по-важен от твоя собствен, то със сигурност преподаването става призвание! Какво интересно още има да ни сподели нашата прекрасна учителка по пеене, Камелия Динева, за музиката, работата и мечтите си виж в следното интервю.

  Прочети повече
Затвори