• Спечели безплатен звукозапис на своя авторска песен

  С подкрепата на "Фондация Америка за България" ще изберем 12 авторски песни и ще им направим професионален запис в звукозаписно студио.

  Прочети повече
 • Групови детски уроци

  Музиката развива серия от качества в едно дете - увереност, креативност, дисциплина, воля, комуникационни умения. Едно от последните проучвания на Калифорнийския университет доказва, че деца, които ходят на музикални уроци, демострират с 27% по-високи академични резултати впоследствие в сравнение с връстниците си, които не посещават подобни уроци.

  Прочети повече
 • Нашите стипендианти

  Получихме 100 страхотни кандидатури от малки и големи и ако трябва да сме искрени - беше много много трудно да изберем, искахме да дадем стипендия на всички. За това и решихме да дадем 2 допълнителни стипендии осигурени от нас - RockSchool :) Така избраните за безплатни музикални уроци ще бъдат не 10, а 12 човека.

  Прочети повече
 • Приключения 2017-та

  Благодарим на всички, които твориха с нас през 2017-та и ни помагаха за развитието на българската музикална сцена. Вдъхновение сте за нас! Тук можете да разгледате идеите и приключенията, които заедно осъществихме през изминалата година.

  Прочети повече
 • Коледни промоции

  Празничните дни идват, а ние сме приготвили страхотни възможности за още повече уроци и музика. В знак на благодарност към всички вас, които обичате музиката и не спирате да се развивате, решихме да направим следните намаления на всички уроци:

  Прочети повече
Затвори