• Виж спечелите безплатен професионален запис на своя авторска песен

  Благодарим на всички, които се включиха в конкурса. Получихме прекрасни авторски песни и ни беше трудно да си изберем само 12. В желанието ни да подкрепяме повече български артисти и любовта към музиката решихме да наградим 17 артиста.

  Прочети повече
 • Вземи своята годишна карта и спести пари

  Много от вас са редовни в уроците и вече няколко години не спират да бъдат част от Rockschool семейството. Вярваме, че в основата на това да се развиваш успешно като музикант стои постоянството. Именно затова създадохме годишни карти за най-редовните си ученици, с които искаме да ви стимулираме и поощрим в музикалното ви развитие.

  Прочети повече
 • Спечели безплатен звукозапис на своя авторска песен

  С подкрепата на "Фондация Америка за България" ще изберем 12 авторски песни и ще им направим професионален запис в звукозаписно студио.

  Прочети повече
 • Групови детски уроци

  Музиката развива серия от качества в едно дете - увереност, креативност, дисциплина, воля, комуникационни умения. Едно от последните проучвания на Калифорнийския университет доказва, че деца, които ходят на музикални уроци, демострират с 27% по-високи академични резултати впоследствие в сравнение с връстниците си, които не посещават подобни уроци.

  Прочети повече
 • Нашите стипендианти

  Получихме 100 страхотни кандидатури от малки и големи и ако трябва да сме искрени - беше много много трудно да изберем, искахме да дадем стипендия на всички. За това и решихме да дадем 2 допълнителни стипендии осигурени от нас - RockSchool :) Така избраните за безплатни музикални уроци ще бъдат не 10, а 12 човека.

  Прочети повече
Затвори