Запази Урок
Работни Позиции

АНУЛИРАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИЯ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗАПЛАТЕНАТА ЦЕНА ПРИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА


На основание чл. 50 от ЗЗП купувач, който има качеството на потребител по смисъла на ЗЗП в срок не по-късно от 17:00 на деня преди записания час за урок има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже или промени датата и часът на заплатения урок при следните условия:

Потребителят предварително писмено да информира Рокскул.бг ЕООД чрез изпращане на имейл до info@rockschool.bg. Необходимо е потребителят задължително да посочи имената, с които е направил резервация и банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена. Сумата ще бъде върната в срок от 5 работни дни или на място на адрес: гр. София; ул. Христо Ботев 89, офис: Rockschool. 


Отменянето/преместването на вече резервиран урок може да става не по-късно от 17:00 в деня преди запазения час. Ако Потребителят се обади по-късно от този срок - сумата НЕ СЕ възстановява. 


Отменянето/преместването на вече резервиран урок може да става само по мейл. В противен случай сумата не се възстановява.


Ако Потребителят не се появи на урок и не е информирал екипа на Рокскул.бг ЕООД предварително - сумата за урока НЕ СЕ възстановява.

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close