Запази Урок
Работни Позиции

В RockSchool вярваме, че музиката прави света по-добър и даваме всичко от себе си, за да може тя да достигне до повече хора. RockSchool е музикална академия, в която можете да взимате уроци по китара от учители и музиканти с дългогодишен опит. Уроците по китара се дават на място или online. Предлагаме уроци по класическа, акустична, електрическа китара и бас китара.

Доказано е, че хората развиват редица безценни личностни качества, вземайки уроци по китара. Координацията, паметта и способността да правят няколко неща едновременно се подобряват многократно при хора, които вземат уроци по китара. Уроците по китара допринасят и за емоционалния баланс в учениците, помагайки им да интегрират здравословно турболентните вътрешни вълнения. Креативността също доказано се развива у хора, които вземат уроци по китара, а креативността ни е необходима във всички сфери на живота. Също така - уроците по китара развиват умението за общуване - все пак всички знаем, че няколко песни изпълнение на живо винаги допринасят за доброто настроение в компанията :)

Освен да станете по-добър китарист, при нас ще намерите много нови приятели, с които да свирите и създавате музика. Често организираме и концерти, на които даваме шанс на учениците ни да станат част от банди и да свирят заедно на сцена пред публика. Присъедини се към нашето семейство и общност - очакваме те!

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close