Информация

Уроци могат да посещават:

Начинаещи и напреднали от всички възрасти

Продължителност:

55 минути

Заплащане:

Първият урок се заплаща на място и е на половин цена - 13лв. Всеки следващ урок се предплаща и струва 25лв.

Работно време:

Всеки ден (включително събота и неделя) от 10:00 – 22:00.

Отменяне на урок:

Ако не отмениш урок поне 1 ден предварително, урокът се заплаща

Онлайн Уроци:

Предлагаме възможности за уроци от дистанция.

Преподаватели по Родопска Гайда

Отзиви от Ученици и Родители

Реших да пробвам уроците по гайда, заради уникалния звук на инструмента. Първият урок наистина беше супер и продължих занапред. Преподавателят Петър Мизюрев е доста изчерпателен, ясен в инструкциите и много търпелив.

Иван Велчев

Страхотно място! Мил и приветлив екип. Успяваш да се почувстваш като у дома. Преподавателят е невероятен.

Данаил Генчев

Впечатлих се от подхода на Петър, обеснява елементарно... И хубавото е че не е нужно да имаш гайда. В рок школата имат всичко... Супер сте!

Марио Караджов

Специални Предложения

  • Ако искаш да зарадваш някого с оригинален, образователен и вдъхновяващ подарък - закупи ваучер за музикален урок. Подари Музика!

    Купи ваучер
  • Ако доведеш приятел в RockSchool и той стане наш ученик, в знак на благодарност ти подаряваме един безплатен урок

    Доведи приятел
  • За хора в неравностойно положение или рискова среда даваме абсолютно безплатни уроци, както и пълни стипендии за интензивно музикално обучение

    Научи повече

Подкрепи ни

RockSchool е част от “Музика за България” - фондация в обществена полза. Мисията ни е да развиваме музикалното образование и култура и да предоставяме иновативни възможности за тези от вас, които искат да се занимават с музика.

С нашите проекти и ценности изграждаме хората от общността ни не само като музиканти, но и като личности. Музиката развива безценни качества, сред които креативност, осъзнатост, постоянство, увереност, общителност и други. Даваме всичко от себе си, за да споделим тази възможност за вътрешно израстване с повече хора. Но често за тези мини-проекти не ни достигат средства.

Научи повече за идеите ни, които все още не сме реализирали, поради недостиг на финансови средства. Всички тези мини-проекти биха допринесли за развитието на RockSchool и биха ни помогнали да изпълняваме мисията си в подкрепа на българската музикална сцена много по-качествено. Ако намериш себе си в някоя от тези идеи и ни подкрепиш ще сме изключително благодарни и ще дадем всичко, което можем от себе си в замяна на помощта ти.

Свържи се с нас

гр. София, бул. Христо Ботев 89

0887 6666 22

info@rockschool.bg

Затвори