Запази Урок
Работни Позиции

Доведи приятел, вземи безплатен урок

Имаме подарък за всеки, който вече взима уроци при нас по музикален инструмент и иска да ни удари едно рамо с разрастването на RockSchool семейството! 


Доказано е, че се обграждаме с хора със сходни интереси и виждания за света. И ако ти си избрал да свириш на китара, пиано или барабани, то със сигурност сред твоите приятели има поне един човек, който също би искал да пробва да учи музика. И ето къде идва твоята роля - помогни му да направи първата крачка!


За всеки твой приятел, който доведеш в RockSchool да се запише на урок - ти получаваш подарък безплатен урок! А искаш ли да ти подскажем как да го убедиш да дойде? Кажи му, че неговият първи урок е на половин цена - само 13лв! Освен това може да избира между над 20 вида музикални занимания и над 30 страхотни преподавателя.


Знаеш ли кое е най-хубавото на това предложение? Че важи безсрочно и няма ограничение за броя хора, които можеш да доведеш! Важно е само да дойдете заедно в RockSchool за първия урок на твоя приятел или да ни пишете на info@rockschool.bg, за да знаем кой кого е довел и кой трябва да получи подарък. Ти си на ход!

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close