Ела и празнувай с нас на концерта “9 години RockSchool”!

Не можем да повярваме колко бързо изминаха тези невероятни 9 години от създаването на RockSchool! 9 години споделена любов към музиката, уроците, новите приятели и...разбира се концертите. Няма да пропуснем и този ни рожден ден да празнуваме всички заедно в любимия Mixtape 5. Подготвили сме наистина жестоки изпълнения, затова не ги пропускай. 

Ще чуеш наистина запомнящи се кавъри на парчета на RHCP, Queens of the Stone Age, Rammstein, Rival Sons, Paramore, Pink Floyd и още и още любими банди, представени от наши ученици, учители и приятели музиканти. На сцената ще се изявят и новосформираните ученически рокскулски банди - “Application for Kill” и “Collapsing Meteors”. 

Няма да пропуснем и по-акустични изпълнения, както и авторски парчета, които засега ще запазим в тайна. Нашите ученички, Петра Ставрева /пеене/ и Елица /цигулка/, които са част от стипендиантската ни програма за незрящи, ще ни покажат колко голям талант наистина може да притежава човек.

Гост-банди ще бъдат любимите ни GRIMAZE и Time Jugglers, които ще нажежат обстановката и ще изсвирят няколко жестоки песни от новите си музикални проекти. Ще имаме и международно включване от Литва и Гърция, но… стига сме издавали повече - запази датата 1-ви декември и те очакваме да разбереш на място в Mixtape 5.

Събраните средства от входа отново ще са за благотворителна кауза и ще бъдат вложени в нови стипендии за безплатно обучение на талантливи бъдещи музиканти. 

Поздрав с вечната “Imagine” на John Lennon..


...You may say that I'm a dreamer

But I'm not the only one

I hope someday you'll join us

And the world will live as one..

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close