Ето кои са стипендиантите ни по проекта “Виждам чрез музика”!

19 незрящи ученици получават пълна стипендия за 48 часа музикални урока по избор и над 80 часа индивидуални репетиции по програмата ни за музикално обучение за незрящи - “Виждам чрез музика”. 

В конкурса се включиха незрящи деца и младежи от различни градове и с различно ниво на напредналост. Изборът ни на стипендианти бе базиран на тяхната мотивация и желание да учат музика.

През февруари нашият проект, “Виждам чрез музика”, спечели Промяната 2018/2019 - най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществи за пета поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. 

Вярваме, че музиката развива безценни личностни качества у хората, сред които осъзнатост, дисциплина, креативност, общителност, емоционална интелигентност и много други. При незрящите хора музиката още повече допринася за качеството им на живот, като им позволява да се приобщават към своите връстници по-лесно, да комуникират и да изразяват своите чувства и емоции. 

Нямаме търпение да посрещнем 19 нови ученици в RockSchool семейството ни! 

Стипендията получават:

Хриси Пачалова
Елица Стефанова
Елена Михалева
Петра Ставрева
Панчо Карамански
Бена Къркова
Александра Полежанова
Весела Атанасова
Владина Златкова
Десислав Ценов
Красимир Пешев
Божидара Велчева
Калоян Ангелов
Кристиана Кирилова
Виктория Дамянова
Кристина Мустаева
Таня Динева
Гергана Спасова
Катрин Димитрова
 

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close