Концертите, които си струва да посетиш до края на януари.

За наше огромно щастие 2019-та преливаше от концерти и музикални фестивали. На родна земя свириха групи като Rainbow, Slayer, Godsmack, Cannibal Corpse, Dream Theatre, Stoned Jesus, Evanescence, Whitesnake и други.

Наши български групи издаваха албуми, EP-та и други проекти, някои нови се сформираха, а някои започнахме да виждаме все по-често. Софийските клубове бяха пълни и това ни радва, публиката е гладна за музика.

В нашите блог статии от поредицата "Концертите, които си струва да посетиш!" ще ти предлагаме водещи събития от ъндърграунд до мейнстрийм сцената за две седмици напред. 

На 24-ти /петък/, Roman Lamtadze ще се развихри на барабаните и перкусиите в Live & Loud. Музиката му е смесица от грузински фолклор, рок, метъл и електронна музика. Ще сподели сцената с алтърнатив метъл групата Salthfield. 

Същата вечер в познатия ни "Mixtape 5" ни очаква 5 години YДАР - Жлъч / Григовор / Гена / Trasher. Партито се очертава да е наистина жестоко. 

За тези от вас, които имате сили за втора поредна парти вечер, на 25-ти /събота/, 21 YEARS HMSU with Andy C е друго музикално събитие, на което ще звучи електронна музика. Мястото е Music Jam, а началото - в 22:00ч.

Една забавна поредица от концерти. На 30-ти бар галерия MOZEI ти предлага възможността да чуеш някой български изпълнител...зад бара, докато сипва питиета. В това издание пеещата барманка ще е Мила Роберт. 

По-късно същата вечер в Строежа ще забият Krekhaus. Стилът им е алтърнатив рок, фънк, блус ,соул и джаз. 

Който иска да вземе една голяма доза бас, на 31.01 в Mixtape 5 (B side) те очаква New Perspective - Neureology /бас неврология/, където ще чуеш Satisfriction, Aestetic Shock, Neuroflow, Setronic и гостите на събитието - MOMO и Zedberg, които са ни приготвили сериозна програма.

Краят на месеца е пълен със събития, като засилка за предстоящата година. Ето още цели четири  предложения за последния ден от януари: 

Кикимора ще избухнат в Club 1857, а Adrenaline Overload и Marauders Inc на една сцена ще ви стоварят метъл в Rock Bar Fans. No More Many More ще представят новото си видео към третия сингъл от предстоящия им албум в бар "Тънка червена линия". Ако пък сте в настроение за китара, контрабас и цигулка Илко Биров трио ще бъдат в Ателие Пластелин от 21:00ч.

Първата вечер от новия месец в Mixtape 5 (B side) ще забият Polar (UK) и Expectations. Ще е метъл, хардкор, метълкор саунд. 

Толкова яки събития има във втората половина на месеца, че е трудно да си избереш само едно, което да посетиш. Очаквай скоро и следващата ни статия от поредицата с педстоящи концерти за първата половина на месец февруари.

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close