Музика, музика и още музика - концерт "8 години Rockschool"

С огромно нетърпение и радост ви каним да отпразнуваме 8-мия ни Рокскулски рожден ден заедно на 2.12 /неделя/ . И тази година, както традицията повелява ще се съберем с ученици, учители и приятели на една сцена, за да изразим любовта си към музиката и школата, която за нас е не просто място, а семейство.


Ще чуем 20-тина ученически музикални проекта, в разнообразни стилове, като ще минем през кавъри на R.H.C.P., The Black Keys, Sully Erna, Dolly Parton, Lauryn Hill, Beyonce и стигнем до R.A.T.M., Gojira и др. С всяка изминала година учениците ни стават все по-добри и усъвършенстват музикалните си познания и сценично поведение. Някои артисти вече са добре познати с таланта си, а други пък ще се развихрят за първи път на сцената на Mixtape 5.


Няма да пропуснем да изненадаме публиката и с авторски парчета на ученици, както и с гостуващи банди, някои от които добре познати - Gentlemen, Draft, Спални Места и Baz Limited. Очаква ви жестока музика!  


Входът ще бъде 5 лв, като всички събрани средства ще подпомогнат една благотворителна кауза, по инициатива на HelpKarma. Вярваме, че помагайки, правим света по-добро място!


Очакваме ви в 18:00 часа, заредени с усмивки и добро настроение!


Поздравяваме ви и с едно любимо миналогодишно изпълнение Psycho /cover/ . До скоро!

Затвори