Запази Урок
Работни Позиции

Над 200 деца в 7 града се включиха в „Rockschool на колела"

През лятото Rockschool пътува, но не към морето. Нашият музикален бус посети 7 български града, където над 200 деца и младежи се включиха в безплатни уроци по цигулка, китара, пиано и ударни инструменти. Така те станаха част от инициативата ни „Rockschool на колела" – музикален урок за всеки желаещ на открито в градовете Самоков, Ботевград, Перник, Кюстендил, Елин Пелин, Дупница и Чепеларе

„Rockschool на колела" се реализира от фондация „Музика за България“ и Rockschool, а целта му е да покани музиката в живота на всяко любопитно дете и младеж. В по-малките населени места липсва съвременно музикално обучение, а също и достъп до различни жанрове. Затова екипът ни от преподаватели пътува и показва, че музиката е за всеки и че чрез нея могат да се изразят всички емоции. 

Всеки участник, малък или голям, получи ваучер за безплатен онлайн урок в Rockschool. Надяваме се, че по този начин искрата, която запалихме, ще продължи да гори и догодина в тези градове ще има поне няколко любители на музиката и на създаването й. Защото веднъж събудено, любопитството може само да създава и да носи удовлетворение от новите знания и умения. 

Проектът „Rockschool на колела" се осъществи с финансовата подкрепа на VIVACOM Fund, на които сме безкрайно благодарни, че отново повярваха в мисията на фондация „Музика за България“ и Rockschool. 

 

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close