Запази Урок
Работни Позиции

Нашите ученици: Андрей Зарянич

Андрей е на 19 години от Украйна и посещава уроци по пеене в RockSchool от близо година. Вдъхновява се да свири, след като е изслушал стотици песни и албуми на любими артисти. Разберете неговата история в това интервю.

Как реши да се занимаваш с музика?

Музиката винаги е била голяма част от живота ми. Самото създаване на музика започна, когато ми подариха акустична китара за 15-ия ми рожден ден. Постепенно развих интерес и към пеенето, с което основно се занимавам в момента.

Коя беше първата песен, която научи?

Първата песен, която научих на китарата беше jawbreaker на MGK. Тя е много лесна и отразяваше тогавашния ми музикален вкус.

С каква музика си израснал/а?

Първата банда, която започнах да слушам бяха Imagine Dragons. С годините развих голям интерес към поп-пънк и емо музика, който все още е силен.

С кого си мечтаеш да излезеш на сцена?

С Travis Barker - барабаниста на blink-182, който изигра голяма роля в развиването на поп-пънка.

Какво ти дава музиката?

Музиката ми дава причина. Причина да живея, причина да се радвам на малките неща в живота, причина да не губя надежда в трудните ситуации, и причина да гледам в бъдещето с усмивка, защото кой знае какво мога да постигна, ако се постарая достатъчно.

Кой е любимият ти концерт на който си бил? А на чий концерт мечтаеш да отидеш?

Най-добрият концерт, на който съм бил досега беше на един мой приятел Mope. Музика на живо като преживяване е в пъти по-невероятна от записаната музика. Много бих се радвал да отида на концерт на nothing,nowhere. Някога.

Какво се промени в теб, откакто се занимаваш с музика?

Музиката ми върна искрата. Всеки път като пея, забравям за всичките си проблеми и просто се чувствам жив.

Какво слушаш, когато не знаеш какво ти се слуша?

Слушам една руска група, с която ме запозна един близък приятел, понеже ми връща хубави спомени. Казва се Завтра Брошу.

Какво ти помага да учиш по-бързо?

Ежедневна практика и вярата в своите сили. Днес може да не ми е изцяло ясно как ще стигна до целта си, но всяка малка стъпка е важна.

Какво за теб e RockSchool?

RockSchool за мен е място, което ми даде надежда, показа ми пътя и ме убеди, че с достатъчно усилия, мога да постигна невероятни резултати.

Какво ти дава RockSchool освен уроци по пеене?

Приятна домашна атмосфера, където хората винаги са усмихнати и готови да ти помогнат с каквото и да е.

Какво е любимото ти нещо по време на урок по пеене с Рози Лесиндренска в  RockSchool?

Любимото ми нещо по време на урок по пеене с Рози, e когато тя вижда прогреса,  който сме направили и ми напомня за него. Това ми дава огромна мотивация да продължавам.

На какво те учи музиката ежедневно?

Музиката ме научи на търпение, на реални очаквания, на дисциплина. Невероятни резултати крият зад себе си години тежък труд.

Послание към всеки, който е решил да се занимава с музика?

Първо - браво! Второ - всичко е възможно ако го искаш достатъчно и си готов да положиш необходимите усилия. Трето - подкрепяйте своите колеги музиканти. Ние даваме цветове на този сив живот.

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close