Запази Урок
Работни Позиции

Новият портал за ученици на RockSchool e тук!

През последната година работихме по създаването на онлайн портал, който да улеснява всички наши ученици и да им предоставя по-пълноценно музикално пътешествие. 

Можете да влезеш в портала на: https://student.rockschool.bg. Той не заменя нашия уебсайт, но в него ще получиш всичко необходимо, ако вече си наш ученик и си наясно как функционира RockSchool. 

Ето какво предоставя порталът:

✓ Управление на твоите уроци
✓ Управление на портфейл
✓ Задаване на цели
✓ Библиотека със 100+ учебни материала
✓ Управление на награди
✓ Възможности за участия
✓ Възможност да се включиш в група или да създадеш своя
✓ Постоянна обратна връзка за подобрение на RockSchool

Управление на твоите уроци 

На главната страница ще намериш резервационната форма, която може би вече си виждал в нашия сайт. Чрез нея може да си запазваш неограничен брой уроци напред във времето. 

Чрез портала можеш и сам да променяш датата на своя вече записан урок или да го отменяш. Важно е да уточним, че това действие не изисква плащане, ако е направено до 17:00 ч. в деня преди урока, чийто статус искаш да бъде променен. Ако е направено след това → сумата за урока се заплаща, за да компенсираме твоя преподавател. 

От “История на уроци” получаваш достъп до всички твои вече минали занятия и лесно можеш да направиш справка за техния брой и дата на провеждане.

 

Управление на твоя портфейл

Вече не е нужно всеки път да плащаш в брой на място или да се чудиш дали твоите уроци за заплатени. Всеки ученик има свой портфейл в нашата система. В него влиза всяка сума, която депозираш - в брой, с карта или банково плащане. При плащане за един урок сумата винаги остава на 0 лв. след проведеното занятие. 

В нашата система можеш да депозираш каквато сума решиш и след всеки твой урок или репетиция необходимото заплащане ще се изважда от твоя портфейл. Напомняме че при предплащане на 10 урока получаваш един безплатен. При предплащане на 20 → 4 безплатни. 

Задаване на цели

Най-долу на главната страница ще намериш секция “Моите цели”. Ние сме ги разделили на три категории: от твоя преподавател; основни RockSchool цели и твоите лични цели.

В колонката с цели от твоя преподавател ще видиш какво той поставя за теб изпълнение и усъвършенстване. 

В колонката с RockSchool цели ще видиш по-основни и генерални етапи от изучаването на съответния предмет, които всеки ученик трябва да достигне, за да го усвои. 

В колонката с лични цели ще можеш сам да добавяш свои идеи, желания и техники, които искаш да усвоиш. Така твоят преподавател ще знае върху какво да наблегне в следващите уроци. 

Материали

Една от новостите, за които най-много се вълнуваме е секцията “Материали”. В нея всеки преподавател ще качва материали за своите ученици и ти ще имаш достъп до тях. Още по-хубавото е, че ще имаш достъп до материалите и на другите преподаватели по същия предмет. 

Материалите са сортирани по категории, за да можеш по-лесно да намираш полезните за теб. На някои от тях е посочено за какво ниво от обучението са предназначени. 

Твоят преподавател ще може да ти предоставя материали, с които да работиш вкъщи, когато се упражняваш между своите уроци. 

Награди

Всеки урок в RockSchool ти дава точки, които след това можеш да харчиш за награди. Например, за 15 урока получаваш безплатна RockSchool тениска, а за 30 урока един безплатен. 

Наградата се заявява с бутончето “Вземи” и се получава на рецепцията в RockSchool. 

Намери си група

С напредването на уроците, неизбежно ще се появи една идея в главата ти - да пробваш да свириш с други хора. За целта създадохме инструмента “Търся музиканти”, с който можеш да си и от двете страни на търсенето. 

Ако имаш идея за музикален проект или вече си събрал няколко души, но ти трябва барабанист → тук можеш да пуснеш обява за такъв и да събираш кандидатури от други наши ученици. 

Ако си търсиш група, в която да свириш → разгледай наличните обяви и не се притеснявай да се свържеш с техните податели. 

Участия

Всеки месец ще подбираме най-интересните конкурси, събития и възможности за участия за нашите ученици. Опитът ни показва, че един от най-големите стимули за развитие на музикалните умения е свиренето пред публика. Човек придобива огромна увереност и мотивация от изсвирването на една песен дори и пред 20 човека. Затова възможността за изява трябва да e търсено предизвикателство за всеки наш ученик.

Обратна връзка

Ако си наш ученик от повече време, то със сигурност знаеш колко важна е за нас обратната връзка. Само така можем да се подобряваме непрекъснато и да знаем, ако нещо не ти харесва, когато посещаваш уроци в RockSchool. 

За целта, вече можеш да оценяваш всеки изминал урок и да ни разказваш защо ти е харесал или какво можем да подобрим. 

На основната страница ще намериш и лесен начин да ни оцениш в Google и Facebook, за което ще сме ти изключително благодарни. 

Искрено се надяваме нашият ученически портал да ти бъде полезен и да направи музикалното ти пътешествие с нас още по-приятно и ефективно. Винаги можеш да ни пишеш на info@rockschool.bg, ако имаш добри идеи за подобрение или критика към нас. Обещаваме, че няма да я игнорираме. :)

 

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close