Партньори и приятели на Rockschool

Партньорствата на школата стават все повече, както и привилегиите на учениците й - намаления за билети, музикални инструменти, мода, аксесоари, абонаменти, безплатни входове за събития и много други. За да се възползваш от тях е нужно да си част от Rockschool семейството или да си взел поне 5 урока при нас. Членските карти може да намериш в школата.

Благодарение на партньорството ни с едни от най-добрите магазини за музикални инструменти и техника - Music Division и MusicWorld.bg получаваш до 15% отстъпка. Предлагат качествено оборудване и професионално отношение. Намалението не важи за вече намалени стоки.

За да си добър музикант трябва да си и добър слушател. Важно е да посещаваш много концерти и музикални събития, затова имаш безплатен вход в клуб Terminal 1 всеки петък. А докато слушаш яка музика можеш да се възползваш от 15% намаление на бара в клуб RockIT.

Rockschool подкрепя всякакъв вид изкуство. Затова и насърчава учениците си с 30% намаление на билета в театър "Николай Бинев" и 10% намаление в книжарница Elephant Bookstore.

Ако ходиш на концерти и фестивали сигурно си чувал за RealFeel. Често организират музикални събития и ако се интересуваш от нещо конкретно можеш да се свържеш с нас за информация относно намаления.

PodMosta.bg е партньор на школата и ти дава възможност да популяризира пред своята аудитория авторската ти музика.

Почитателите на  ледените изкушения може да се възползват от 20% абонамент в Gelateria Naturale, която доказва, че за сладоледа няма сезон.

За хората, интересуващи се от мода, членските карти ви предлагат намаление за дрехи в бутик Vintage House от 10%, които може да поръчате от тяхната фейсбук страница.

Все още на тази вълна, най-новия партньор на рок училището е Clandestino. Получавате 20% намаление за ръчно изработените им, оригинални дизайни очила.

Други наши приятели, с които имаме съвместни проекти са Фондация Америка за България, Теленор България, Подлезно, Национална мрежа за деца и други.

Партньорството ни с тях допринесе за развитието на школата, помогна да осъществим някои наши проекти, концерти и програми - Стипендиантската програма, Доброволческата програма и  "Стартирай музикална кариера".

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close