Подари живот чрез музикa

Музиката е една от най-сплотяващите сили и нашият екип силно вярваме в това. Ето защо се стараем силно да подкрепяме различни каузи, обединявайки хората около тях чрез общата им страст. Освен че всеки наш концерт е благотворителен, участваме и в различни кампании и инициативи, събираме средства за култура, изкуство, хора, нуждаещи се от помощ и нямащи възможности.

През най-празничния и щедър месец от годината Rockschool и най-голямата онлайн дарителска платформа в България - HelpKarma, стартираме обща инициатива. През целия декември 0,50лв. от сумата на всеки урок в школата ще отиват за каузата “Живот за Памела”.

Памела Кузева е 17-годишно момиче, което страда от бъбречна недостатъчност и последствията от 6-годишна хемодиализа. Всеки ден е борба със смъртта и никой не знае какво ще е здравословното  състояние утре. Доктори и специалисти смятат, че е отличен кандидат за трансплантация, но се нуждае от незабавна операция в Турция, за която семейството й няма финансовите възможности.

Сумата е над 26 000 евро, като за момента са събрани около 12 000 евро. Заедно можем да направим едно чудо - да сбъднем мечтата на едно младо момиче, като й дадем шанс за живот.

Освен чрез уроците в Rockschool можете да подкрепите каузата, като дарите в HelpKarma колкото имате възможност. Всеки принос е от значение!

Затвори