Помогни ни да съберем средства за 10 музикални стипендии на незрящи деца

Щастливи сме да обявим, че подготвяме второто издание на проекта “Виждам чрез музика” - адаптирана програма за музикално обучение на незрящи деца и младежи. Този път си партнираме с GlobalGiving - най-голямата световна общност за краудфъндинг, свързваща организации с нестопанска цел и дарители. С тяхна помощ създадохме кампания за набиране на средства, която ще ни помогне да достигнем хора в почти всяка държава, които споделят нашата кауза и искат да ни подкрепят.

През 2018-та година спечелихме ПРОМЯНАТА - инициатива на Фондация “Reach 4 Change” и Нова Броудкастинг груп, която има за цел да подобри живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да осъществят идеите си. С проекта “Виждам чрез Музика” спечелихме сърцата на над 57 748 човека

Две години по-късно, вече 19 деца и младежи са взели участие в нашата стипендиантска програма, включваща 912 часа индивидуални уроци и над 1520 часа индивидуални репетиции с професионални музикални преподаватели. За нас беше истинска привилегия и удоволствие да наблюдаваме как музиката променя живота на всички тези деца. Освен нови знания и умения, музикалното обучение развива и безценни личностни качества като увереност, креативност, дисциплина, въображение, осъзнатост и много други. 

Ако вече сте усетили как силата на музиката трансформира животи и искате да помогнете на незрящи деца от цялата страна да се докоснат до това - помогнете ни да съберем средства за 10 музикални стипендии. Подкрепете ни с дарение според възможностите ви или като споделите кампанията с ваши приятели:

https://www.globalgiving.org/projects/music-education-for-blind-kids-in-bulgaria/

Направихме всичко възможно опциите за участие да са достъпни за всеки и дори дарение от 10 долара е достатъчно, за да покрие един музикален урок на незрящо дете. А дарение от 600 долара ще покрие цяла една стипендия. Независимо как решите да се включите - всяка помощ е безценна и ни помага да творим добро.

Ние вярваме, че всяко незрящо дете може да бъде успешно, ако го подкрепим и му се предоставим достъп до качествено музикално обучение. Нека го направим заедно!

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close