Приключения 2015-та

Ние от фондация “Музика за България” вярваме, че музиката прави света по-добър и даваме всичко от себе си, за да може тя да достига до повече хора. С дейностите си се стремим не просто да развиваме българската сцена и музикалността във всички желаещи, но и да възпитаваме у хората любов, искреност, уважение и най-вече - смелосттa да следват мечтите си.

Ето какво ни се случи през 2015-та:

  • Взехме участие във фестивала “Fun City” във Варна, където направихме работилница за уроци и няколко наши банди участваха като изпълнители
  • Направихме 16 работилници за уроци и репетиции на открито на Varna Fair (в морската градина на Варна)
  • Организирахме 3 дена на “Отворените Врати”, през които давахме безплатни уроци на всички гости в RockSchool
  • Проведохме отворен урок в The Stage с тематика “Китари в Pantera”
  • Приютихме 16 концерта на млади банди в The Stage
  • Заснехме и продуцирахме над 60 live видеа за наши ученици и банди
  • RockSchool постепенно се превърна в социална среда, която свързва хиляди хора около музиката. Това ни вдъхнови да създадем и Drooble - платформа, която свързва всички музиканти по света и им помага да развиват талантите си

А всичкo това започна само преди 5 години, в един двустаен апартамент под наем, който боядисвахме, мечтаейки да го превърнем в дом на музиката. Дом, където да приютим всички, които жадуват да вървят по музикалната пътека и да се развиват.

Днес благодарим на всички вас, които сте част от нашето музикално семейство. Вярваме, че заедно създаваме един по-добър свят. За 2016-та обещаваме още повече музикални приключения.

Ако искате да ни подкрепите и да ни помогнете да поддържаме и разрастваме музикалния огън в сърцата на все повече хора, можете да видите как да го направите на този линк.

С Благодарност,
Мелина Крумова

Създател на RockSchool и фондация "Музика за България"

Затвори