Запази Урок
Работни Позиции

RockSchool концерт: Класически рок

С предстоящите тематични концерти на RockSchool, искаме да зачестим изявата на младите таланти, които се развиват в училището. Стремим се да им помагаме да показват най-доброто от различни музикални жанрове, в които са добри като джаз, поп, класическа музика и други. В RockSchool подкрепяме и насърчаваме учениците си да стават все по-добри, както и да преодоляват притеснението си от публични изяви.

Концертът се проведе в клуб "Строежа", който е едно от най-известните места за музикални изяви в София. На сцената се качиха ученици на RockSchool, които изпълниха известните песни от жанра “класически рок”.

Публиката се наслади на някои от най-емблематичните песни на групи като Led Zeppelin, Pink Floyd, Queen и други. Атмосфера в клуба беше изключително зареждаща!

Във всеки от предстоящите концерти ще се включат ученици на RockSchool, които са изучавали съответния жанр и са готови да изпълнят най-добре научените парчета. Това е идеалната възможност за меломаните да се насладят на живо на любимата си музика.

Не пропускайте следващия концерт на RockSchool, следете за предстоящите ни събития в социалните мрежи - Facebook и Instagram!

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close