Запази Урок
Работни Позиции

“RockSchool на колела” продължава и през август!

Продължаваме с “RockSchool на колела” - нашето мобилно музикално училище, което обикаля различни градове за поредна година.

Местим се от град на град със специално оборудван бус и даваме безплатни музикални уроци на различни инструменти. Позиционираме се на площади, в паркове или на публични пространства и правим това, което можем най-добре - да запалваме любов към музиката и да развиваме личностни качества чрез музикално образование.

Чрез “RockSchool на колела” искаме да дадем различни музикални инструменти в ръцете на деца и младежи, за да могат те сами да изпитат удоволствието и наслада от свиренето.

Участниците в работилниците, които след това искат да започнат музикалното си образование - ще могат да го направят чрез нашите онлайн уроци по музика или на място в градовете София и Варна.

По време на събитието ще можете да се докоснете до китара, пиано, цигулка и ударни инструменти. Те ще са напълно безплатни за всеки и ще представляват кратки сесии, в които всеки се запознава с основите на свирене на съответния инструмент.

Споделяме с вас локациите и датите за месец август, на които ''Rockschool на колела'' ще присъства:

1-ва спирка: 

Град Кюстендил // 20.08 // Локация: Лесопарк ''Хисарлъка'' // 16-20 часа 

2-ра спирка:

Град Дупница // 21.08 // Локация: Парк '' Рила'' // 16-20 часа

3-та спирка:

Град Елин Пелин // 27.08 // Локация: Стадион '' Левски '' // 16-20 часа

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на VIVACOM, на които сме безкрайно благодарни, че отново повярваха в нашата мисия.

Щастливи сме да споделим с вас, че сме наградени от Vivacom по проекта им ''Регионален грант'', който се осъществява за поредна година. Благодарение на тази награда, нашия проект достигна и докосна повече хора.

Очакваме ви, за да свирим заедно :)

 

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close